Έβανς: Χαμηλοί τόνοι

16:49 19/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Τζόνι Έβανς ωστόσο έσπευσε να χαμηλώσει τους τόνους, επισημαίνοντας ότι κανείς δεν πρέπει να μιλά για τον τελικό όταν ακόμα δεν έχει φτάσει η ώρα για τους ημιτελικούς. «Είναι επικίνδυνο να το πηγαίνεις τόσο μακριά. Είδα την Σάντερλαντ στο ματς που απέκλεισε την Τσέλσι και παρατήρησα μια ομάδα που παίζει καλά, έχει κατοχή μπάλας και είναι πολύ επικίνδυνη», τόνισε ο αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» που πέρασε δύο χρόνια ως δανεικός στην Σάντερλαντ.
«Το απόλαυσα. Την πρώτη σεζόν με τον Ρόι Κιν στον πάγκο ήρθαμε πρώτοι στην Τσάμπιονσιπ και την δεύτερη καταφέραμε να μείνουμε

στην Πρέμιερ Λιγκ κάτι που είναι δύσκολο και σημαντικό. Έγινα καλύτερος εκεί και πήρα την ευκαιρία να επιστρέψω στην Γιουνάιτεντ και να διεκδικήσω μια θέση στην ομάδα», συμπλήρωσε.
Από εκεί και πέρα, ο Έβανς που φαίνεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μόγιες, εξήγησε ότι δεν νιώθει πως έχει εξασφαλισμένη θέση στην αρχική 11άδα. «Όχι, δεν νιώθω έτσι. Δεν μου έχει δώσει αυτή την εντύπωση ο προπονητής. Έχω παίξει στα τέσσερα τελευταία ματς αλλά είχαμε και τραυματισμούς. Δεν μπορείς να θεωρείς ότι θα παίζεις πάντα...».

Keywords
Τυχαία Θέματα