«Έτσι και στον τελικό»

23:42 11/5/2012 - Πηγή: AEK365

Εμφανώς ευχαριστημένος από την πρόκριση στον τελικό της Ευρωλίγκα ήταν ο Βαγγέλης Αγγέλου. Ο βοηθός του Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε χαρακτηριστικά:

«Όλα πήγανε καλά. Ήταν μία μεγάλη νίκη μετά από μία μεγάλη προσπάθεια. Θα συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να δούμε και την κατάσταση με τον τραυματισμό του Λο. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Αγγέλου για να αναφερθεί και στον τελικό.

«Είναι ένα παιχνίδι που θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλή εικόνα. Έχουμε μία μέρα να συγκεντρωθούμε για να μπορέσουμε με τα ίδια συστατικά που είχαμε με την Μπαρτσελόνα

και να πάρουμε τη νίκη. Βασικότερο είναι να ελέγξουμε την υπεροπλία της ΤΣΣΚΑ»

Βασίλης Σπανούλης:

«Αυτή η ομάδα δημιούργησε έναν κορμό που θα χαίρεται ο κόσμος για τα επόμενα 6-7 χρόνια. Η ομάδα αξίζει την πρόκριση της, το έχει αποδείξει με την παρουσία της και το παιχνίδι της. Τώρα απομένει μία νίκη μέχρι το τέλος του δρόμου. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να καταφέρουμε κάτι το απίστευτο».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Αυτό θα το καταλάβουμε αργότερα. Είναι μία απίστευτη χρονιά μία τόσο νεαρή ομάδα με όλα αυτά που έγιναν το καλοκαίρι είναι απίστευτο. Συγχαρητήρια σε όλους. Περιμένουμε περισσότερο κόσμο και όπως σου είπα στην αρχή διασκεδάζουμε το κάθε παιχνίδι».

Γιώργος Πρίντεζης:

«Μη λέμε γενικόλογα. Η Μπαρτσελόνα είναι μία καταπληκτική ομάδα. Κάναμε αυτό που λέγαμε εδώ και καιρό, δηλαδή να κλείσουμε τους παίκτες-κλειδιά των Ισπανών και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Το κάναμε στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και γι' αυτό νικήσαμε. Από την αρχή της χρονιά, παίξαμε με την Μπιλμπάο και μας είπαν αουτσάιντερ. Παίξαμε με την Καντού και πάλι μας είπαν αουτσάιντερ. Τώρα τελικό στον τελικό είμαστε πάλι αουτσάιντερ...»

Βαγγέλης Μάντζαρης:

«Όταν φτάνεις τελικό, πας μόνο για να πάρεις το τρόπαιο. Πιστεύω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι απόλυτα. Μόνο με τα ριμπάουντ είχαμε θέμα. Διαβάσαμε καλά το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να κάνουμε αλλαγές στο πικ εν ρολ και βρέθηκαν αρκετά μιας που μας στοίχισαν».

Κώστας Σλούκας:

«Ήμασταν συγκεντρωμένοι και τα δώσαμε όλα στο παιχνίδι. Αξίζουμε να είμαστε στον τελικό. Καταφέραμε μια τεράστια νίκη. Είχαμε λίγα αμυντικά ριμπάουντ αλλά τα καλύψαμε. Θα δούμε την ΤΣΣΚΑ πως παίζει και θα παλέψουμε για το τρόπαιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα