Έτοιμος για το Τσάμπιονς Λιγκ ο Μόγιες

17:37 16/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το βράδυ της Τρίτης, ρίχνεται στη μάχη της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, υποδεχόμενη τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.
Στον πάγκο της γερμανικής ομάδας, ο Σάμι Χίπια που έχει γράψει τη δική του ιστορία στα αγγλικά γήπεδα με τη φανέλα της Λίβερπουλ.
Για τον Μόγιες, θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία όταν θα δει το... σεντόνι να κουνιέται και θα ακούει τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ από την άκρη του πάγκου, αφού είναι κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά στην καριέρα του. «Είμαι ενθουσιασμένος για το πρώτο

μου παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάθε ματς σε αυτή τη διοργάνωση είναι και μια πρόκληση και θέλω ανυπομονώ να την αντιμετωπίσω. Πάντα με ενθουσίαζαν οι βραδιές που είχαν αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ και είναι μια διοργάνωση την οποία θέλω να κατακτήσω»δήλωσε ο νέος προπονητής της Γιουνάιτεντ!
Βέβαια, φάνηκε ότι έχει δουλέψει αρκετά και στον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσει η ομάδα του τα παιχνίδια του Α' ομίλου, λέγοντας: «Δεν είναι καθόλου εύκολο το γκρουπ που βρισκόμαστε. Έχουμε να παλέψουμε κόντρα σε μια καλή γερμανική ομάδα, σε μια καλή ισπανική κι έχουμε να πάμε και στο Ντόνετσκ για να παίξουμε με τη Σαχτάρ...».
Λόγω της πρωτόγνωρης εμπειρίας που θα βιώσει, ο Μόγιες δεν παρέλειψε να πάρει και τις... σχετικές συμβουλές από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον! «Μιλήσαμε ξανά μετά το παιχνίδι του Σαββάτου με την Κρίσταλ Πάλας. Συνηθίζουμε να μιλάμε αρκετά συχνά...» αποκάλυψε ο Σκοτσέζος κόουτς.
Σε αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε πως ο Γουέιν Ρούνεϊ θα αγωνιστεί ξανά με το ειδικό προστατευτικό στο κεφάλι ελέω της πληγής στο μέτωπο, ενώ ο Σίντζι Καγκάβα αισθάνεται καλύτερα μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα