Έτοιμος για ντεμπούτο ο Ανάκογλου

18:51 7/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Δημήτρης Ανάκογλου αποκτήθηκε από την ΑΕΚ τον Γενάρη, έχει συμπληρώσει περισσότερο από έναν μήνα στην ομάδα, ωστόσο δεν έχει πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής σε παιχνίδι της «Ένωσης». Ο 22χρονος χαφ όλο αυτό το διάστημα έχει δουλέψει πολύ και από την προηγούμενη εβδομάδα δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι έτοιμος για να κάνει το ντεμπούτο του με τον «Δικέφαλο». Στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα

περίμενε ο Λίνεν, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να κάνει από νωρίς τις αλλαγές του, προτιμώντας να βάλει στο γήπεδο επιθετικούς και όχι τον Ανάκογλου, ο οποίος έκανε ζέσταμα και έκατσε και πάλι στον πάγκο.

Ο τρόπος με τον οποίο θέλει να διαχειριστεί ο Γερμανός τεχνικός το παιχνίδι στο «Καραϊσκάκης», παίζοντας με αντεπιθέσεις και βασιζόμενος στην ταχύτητα, ταιριάζει... γάντι στον Ανάκογλου, ο οποίος αν και πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, έχει πολλές πιθανότητες να παίξει σαν αλλαγή (οι ενοχλήσεις στο γόνατο ξεπεράστηκαν και είναι 100% έτοιμος). Είναι ταχύτατος, εξαιρετικός χειριστής της μπάλας και μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Φαίνεται λοιπόν πως την Κυριακή θα τον δούμε για πρώτη φορά με την κιτρινόμαυρη, πιθανότατα αγωνιζόμενο σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Keywords
Τυχαία Θέματα