Έτοιμοι για τον Βαλκανικό

19:32 15/7/2012 - Πηγή: AEK365

Την 12άδα πάνω στην οποία θα στηριχτεί για το Βαλκανικό πρωτάθλημα Παίδων στη Ρουμανία (18-22/7), ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Στέλιος Καζάζης, στο τέλος της προπόνησης που εντάσσεται στην προετοιμασία στα Γρεβενά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καζάζης από τους 14 αθλητές που είχε «ξεχωρίσει», επέλεξε τους 12 που θα πετάξουν την Δευτέρα (16/7) για Βουκουρέστι και οι οποίοι είναι οι εξής:

Ηλίας Θεοδόσιος, Σταυρακάκης Αναστάσιος, Καρασαββίδης Βασίλειος, Τουρνάκης Αλέξανδρος, Σπυριούνης

Κυριάκος, Γιαννέλης Στέφανος, Τζιουμάκας Γεώργιος, Κόκκινος Ευάγγελος, Κωστόπουλος Βασίλειος, Φωτιάδης Παναγιώτης, Τσαδήμας Θεόδωρος και Παπάζογλου Αθανάσιος.

Βοηθός του κ. Καζάζη θα είναι ο Γιώργος Σταυρόπουλος, αρχηγός αποστολής το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ, Χρήστος Βογιατζής, στατιστικολόγος ο Χρήστος Τσαδήμας, φυσιοθεραπευτής ο Αναστάσιος Μπάρμπας, ενώ στη διοργάνωση θα «σφυρίξει» και ο Έλληνας διαιτητής Χριστόπουλος Σιμίδης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο «Σπορτς Χολ Κονκόρντια» και η Εθνική στην πρώτη φάση θα αγωνιστεί στον Β' όμιλο κόντρα στην διοργανώτρια Ρουμανία, την Τουρκία και το Μαυροβούνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα