Ετοιμάζουν καμπάνες για Ντι Κάνιο

22:16 21/5/2013 - Πηγή: AEK365

Στο επίκεντρο της προσοχής του αρχηγού της Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών, Γκόρντον Τέιλορ, βρίσκονται οι πρόσφατες τιμωρίες του Πάολο Ντι Κάνιο προς τους παίκτες του για τα πειθαρχικά τους παραπτώματα, μετά τα παράπονα των τελευταίων.
Για την ακρίβεια, ο Ιταλός κόουτς τιμώρησε επτά παίκτες την περασμένη εβδομάδα, ώστε να δείξει πως οι εντολές του δεν πρέπει να περνούν αψήφιστα, αλλά αυτό προκάλεσε αντιδράσεις.
Ο Τέιλορ δήλωσε: «Ο Ντι Κάνιο δεν μπορεί να πάρει το νόμο στα χέρια του. Είναι δική μας αρμοδιότητα να εξετάσουμε την κατάσταση

και να δούμε αν οι τιμωρίες είναι αποδεκτές και αν οι ποδοσφαιριστές μπορούν να προβούν σε εφέσεις. Προς το παρόν δεν θα πω τίποτα περισσότερο, ώστε να μην προδικάσουμε την κατάσταση».
Ωστόσο, δεν άφησε ασχολίαστα όσα ανέφερε ο Ντι Κάνιο για την Ένωση.
«Ξέρει τη δουλειά της PFA και γνωρίζει για ποιο λόγο υφίσταται. Δεν μπορεί να αποφασίζει μόνος του. Υπάρχουν κανόνες που διέπουν τον χώρο. Δεν είμαστε κατά της πειθαρχίας, αλλά έχουμε προτείνει κυρώσεις τις οποίες πρέπει να ακολουθούν οι ομάδες. Δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά και θα πω απλώς πως ο Πάολο ήταν παίκτης και μέλος της Ένωσης» είπε καταλήγοντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα