Ετοιμάζει τις προτάσεις ο Βιντιάδης

19:15 12/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η συνάντηση της πλευράς Βιντιάδη με την ΠΑΕ ΑΕΚ, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι και στην ατζέντα των συζητήσεων τους υπήρχε το θέμα των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές της «κιτρινόμαυρης» εταιρίας για την εξόφληση τους. Το τελευταίο βήμα, δηλαδή, πριν μπει ο Βιντιάδης στην ΑΕΚ, όπως τονίστηκε και στην τελευταία του επίσημη τοποθέτηση. Στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας του Βιντιάδη στο Μαρούσι, βρέθηκε ο ίδιος ο υποψήφιος

επενδυτής με το οικονομικό επιτελείο του, ενώ την ΠΑΕ ΑΕΚ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Ανδρέας Δημητρέλος και ο οικονομικός διευθυντής Παναγιώτης Βαλασσόπουλος.
Εκεί συζητήθηκε εκτενώς το πλάνο των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές και ήδη ετοιμάζονται οι προτάσεις. Στόχος των δύο πλευρών είναι μέσα στο επόμενο διήμερο (Τρίτη – Τετάρτη) να ολοκληρωθούν όλες οι προτάσεις, αφού θα ταυτοποιούνται στοιχεία (ποσό οφειλής και τελευταίοι διακανονισμοί με τον καθένα) ώστε να ετοιμαστεί και η τελική πρόταση στον καθένα ξεχωριστά. Και στον καθένα θα προτείνεται ένα μεγάλο ποσό (συγκριτικά με την οφειλή) άμεσα, ώστε να καταφέρουν να μειώσουν και τις απαιτήσεις του.
Η πλευρά Βιντιάδη εξέφρασε την θέληση την Πέμπτη ή την Παρασκευή να αρχίσουν οι συζητήσεις με τους πιστωτές για να μπει στην τελική ευθεία και αυτή η σημαντική υπόθεση. Και αυτό για να τελειώσουν άμεσα οι συζητήσεις με όλους τους πιστωτές και να ολοκληρωθεί (με την ευχή να πάνε όλα καλά) και το τελευταίο βήμα πριν την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα