Ετοιμάζει μεταγραφές η ΚΠΡ

21:12 1/5/2013 - Πηγή: AEK365

Το πρώτο βήμα είχε γίνει τις προηγούμενες μέρες, με την παραμονή του Χάρι Ρέντναπ να γίνεται γνωστή μετά από συνάντηση του Άγγλου τεχνικού με τη διοίκηση των Ρέιντζερς. Η επόμενη κίνηση της ομάδας, ήταν να ορίσει το νέο πλάνο για τις μεταγραφές και τα συμβόλαια των παικτών που αποτελούν ήδη περιουσιακά της στοιχεία, κάτι που έγινε σύμφωνα με τον Τόνι Φερνάντες.

Ο ισχυρός άνδρας από τη Μαλαισία, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΠΡ, ανέφερε: «Ξεκαθαρίσαμε με τον Χάρι (σ.σ Ρέντναπ) ποιους παίκτες θέλει να κρατήσουμε

και ποιους να διώξουμε. Η μεταγραφική πολιτική έχει οριστεί, τόσο για την επόμενη χρονιά, όσο και γι' αυτές που έρχονται. Υπάρχουν ήδη κάποιοι παίκτες που θέλουν να μείνουν και άλλοι που θέλουν να φύγουν. Είμαι θετικός άνθρωπος, οπότε ο κόσμος θα πει ότι δεν είμαι ρεαλιστής, αλλά αν πιάσουμε κάθε παίκτη ξεχωριστά, θα υπάρξουν αναχωρήσεις. Δεν είναι δύσκολο. Κάθε σύλλογος στην Αγγλία έχει παίκτες που δεν θέλει ο προπονητής. Αυτή είναι η δομή του παιχνιδιού. Ούτε με αυτό νομίζω πως θα έχουμε πρόβλημα, θα τα πάμε μια χαρά».

Τέλος, μίλησε και για το πλάνο που υπήρχε τις προηγούμενες χρονιές, υπερασπιζόμενος την απόφαση του συλλόγου να αποδεσμεύσει τους περισσότερους παίκτες από αυτούς που τη βοήθησαν να ανέβει στην πρώτη κατηγορία, λέγοντας:

«Πολλές από τις επενδύσεις μας έγιναν για να οικοδομηθεί ο σύλλογος. Τώρα, είμαστε σε θέση που δεν μπορούμε να ανταλλάξουμε παίκτες. Ούτε πριν μπορούσαμε να το κάνουμε. Αγοράζαμε, αγοράζαμε, αγοράζαμε! Το πλάνο μας ήταν για πόσο αγοράζουμε έναν παίκτη και πόσα θα του δίνουμε για τη διάρκεια του συμβολαίου του. Όλα αυτά, ανήκουν στο παρελθόν πλέον. Μας είπαν πολλά για τους παίκτες που αποδεσμεύσαμε, από την ομάδα που κέρδισε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά αν δείτε τον κάθε έναν από αυτούς, κανείς τους δεν έπαιξε στην Πρέμιερ Λιγκ. Μάλιστα, πολλοί αγωνίζονται σε ομάδες της Τσάμπιονσιπ που βρίσκονται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα