Εστερχάζι: Στείλαμε την πρότασή μας για την ΑΕΚ

10:45 1/2/2014 - Πηγή: AEK365

Τον φάκελο για την εμπορική συζήτηση μεταξύ της ΑΕΚ και της Sport 5, κατέθεσε η τελευταία προς την Ένωση, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της γερμανικής εταιρείας, Μάρτον Εστερχάζι. Στο φάκελο αυτό δεν υπάρχει πρόταση για το εμπορικό όνομα της Αγιά Σοφιάς, κάτι που σας είχε τονίσει το aek365. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι σε επαφές και με άλλες εταιρείες για το εμπορικό όνομα του νέου γηπέδου της

ΑΕΚ, με τη Sport 5 να επιδίωκει εμπορικό deal με την ΑΕΚ, όσο αφορά τα... παράπλευρα μέρη του γηπέδου.
Ο Εστερχάζι μίλησε στη LIVE SPORT εξηγώντας πως έχουν τα πράγματα ως τώρα, στις συζητήσεις με την ΑΕΚ. Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας, με τις δηλώσεις του Ούγγρου:
"Το προγραμματισμένο για τα τέλη Ιανουαρίου ραντεβού του Δημήτρη Μελισσανίδη με τη «Sport 5», στο Αμβούργο, δεν πραγματοποιήθηκε τελικά και η υπόθεση πήρε μία μικρή αναβολή, μέχρι νεωτέρας. Οι δύο πλευρές μετά από συνεχόμενες ανταλλαγές e-mail, συμφώνησαν να τα πούνε από κοντά, αφού προηγουμένως ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα αναφορικά με τις προθέσεις και τα θέλω του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ.
Ωστόσο στα χέρια του «Τίγρη» βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες ένας φάκελος από την εταιρεία που ουσιαστικά ανήκει στη «Lagardere Unlimited Stadium Solutions», ο οποίος εμπεριέχει προτάσεις που αφορούν τα πάντα γύρω από ένα γενικό χορηγικό πλαίσιο συνεργασίας. Για παράδειγμα τη φιλοξενία VIP, τη συνεργασία με αθλητική εταιρεία ένδυσης, τη χορηγία της φανέλας και ακόμα προτάσεις για συνεργασίες σε θέματα... καθημερινότητας, όπως η χορηγία αυτοκινήτων στους παίκτες ή ισοτονικών ποτών. Μέσα στο φάκελο ωστόσο δεν περιλαμβάνεται καμία πρόταση γύρω από την εμπορική ονοματοδοσία της «Αγιά Σοφιάς».
Η «Live Sport» επικοινώνησε χθες με τον Μάρτον Εστερχάζι, ο οποίος δεν δίστασε να παραδεχθεί πως βρίσκεται πάνω από το... ακουστικό του και πως περιμένει απλά ένα νεύμα του κ. Μελισσανίδη: «Εδώ και κάποιες μέρες έχουμε προχωρήσει στην ανταλλαγή σημαντικών εγγράφων και πλέον περιμένουμε ειδοποίηση από τον κ. Μελισσανίδη. Αυτή τη στιγμή είναι νωρίς να πούμε το οτιδήποτε. Οι προτάσεις μας αφορούν συγκεκριμένους τομείς χορηγιών που θεωρούμε ότι προς το παρόν, μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις της ΑΕΚ. Βεβαίως όλα αυτά τα dealδεν είναι εύκολο να κλείσουν από τη μία στιγμή στην άλλη και απαιτείται χρόνος και διεξοδική μελέτη. Εμείς επιθυμούμε να κάνουμε το καλύτερο για όλους και ο κ. Μελισσανίδης το καλύτερο για την ΑΕΚ».
Στη συνέχεια ο βετεράνος παίκτης της ΑΕΚ μας εξήγησε για ποιόν λόγο η «Sport 5» δεν κατάφερε να καταθέσει κάποια πρόταση για την «Αγιά Σοφιά»: «Τα πράγματα είναι απλά. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεκινήσει τα έργα επισήμως. Η ΑΕΚ βρίσκεται στη διαδικασία κατάθεσης εγγράφων για την εξασφάλιση της άδειας κατασκευής του γηπέδου και αυτό «παγώνει» κάπως τις προθέσεις των επενδυτών μας. Αυτό βέβαια δε σημαίνει κάτι. Πρόταση μπορεί να προκύψει από το πουθενά...».

Keywords
Τυχαία Θέματα