Έσωσε τον βαθμό

15:43 7/12/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A- 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΑΠΟΛΙ-ΕΜΠΟΛΙ 2-2
ΓΗΠΕΔΟ: SAN PAOLO

Τον χάρο με τα μάτια της είδε η Νάπολι όταν βρέθηκε να χάνει στην έδρα της 0-2 από την Έμπολι αλλά στην επανάληψη κατάφερε, τουλάχιστον, να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.
Στο 19ο λεπτό, η Έμπολι "πάγωσε" το "San Paolo" όταν ο Μακαρόνε από τα δεξιά βρήκε τον Σιμόνε Βέρντι στα αριστερά και εκείνος με ωραίο σουτ νίκησε τον Ράφαελ για το 0-1.
Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ

όταν στο 25' ο Μακαρόνε και στο 32' ο Ταβάνο βρέθηκαν τετ α τετ με τον Ράφαελ αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον τερματοφύλακα της Νάπολι.
Η Νάπολι επιχειρούσε να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα με ανορθόδοξους τρόπους και για πρώτη φορά στη σεζόν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Στο 53ο λεπτό από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Ντανιέλε Ρουγκάνι ο οποίος αφού κοντρόλαρε την μπάλα την έσπρωξε στα δίχτυα. Ωστόσο, η Νάπολι δεν το έβαλε κάτω και σε αυτό βοήθησε η είσοδος του Ντε Γκουζμάν στο παιχνίδι στο 70ο λεπτό.
Στο 67' οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ, ο Μέρτενς το εκτέλεσε και ο Κολομβιανός επιθετικός Ντουβάν Ζαπάτα με κεφαλιά έκανε το 1-2. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση με τον Καγιεχόν να μπαίνει από τα δεξιά, να βγάζει τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι εκεί που ήταν ο Ντε Γκουζμάν που με δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.
Μάλιστα, η Νάπολι είχε ευκαιρίες για την ολική ανατροπή πρώτα στο 81' όταν έχασε διπλή ευκαιρία με Καγιεχόν και Ιγκουαΐν και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ντε Γκουζμάν να μην νικάει σε τετ α τετ τον Σέπε, τον τερματοφύλακα που παίζει δανεικός στην Έμπολι από τη... Νάπολι.
Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ παρέμεινε αήττητη αλλά έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο της Γιουβέντους και Ρόμα με την Έμπολι να παραμένει χωρίς ήττα για τέταρτη σερί αγωνιστική.

ΝΑΠΟΛΙ: Ράφαελ, Ενρίκε, Μάτζιο, Γκουλάμ, Αλμπιόλ, Καγιεχόν, Ζορζίνιο, Μέρτενς (70' Ντε Γκουζμάν), Χάμσικ (61' Ιγκουαΐν), Λόπεθ, Ζαπάτα (83' Γκαργκάνο)
ΕΜΠΟΛΙ: Σέπε, Ρούι (73' Μπάρμπα), Χισάι, Ρουγκάνι, Τονέλι, Βαλντιφιόρι, Κρότσε (62' Λαξάλτ), Βέρντι (78' Ζιελίνσκι), Βεσίνο, Μακαρόνε, Ταβάνο

Keywords
Τυχαία Θέματα