Ερμής Ζωνιανών: ''Δεν φοβόμαστε ούτε δέκα ΑΕΚ''!!!

14:51 30/7/2013 - Πηγή: AEK365

Άγνοια κινδύνου φαίνεται πως έχουν στον Ερμή Ζωνιανών... Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα της Κρήτης θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Κάββαλος που έχει και την υποστήριξη του... Μαρινάκη, μετά τον αγιασμό ανέφερε στους παίκτες τα εξής: "Καλώς ήρθατε στο χωριό μας, σας εύχομαι καλή χρονιά πάντα με υγεία, χαρά. Η ομάδα ενισχύθηκε φέτος με αρκετά νέα

πρόσωπα, νομίζω ότι έχουμε κάνει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα.

Εξαρτάται από σας, αν γίνουμε μια γροθιά προπονητές, παίκτες και φίλαθλοι δε θα φοβόμαστε τίποτα. Και δέκα ΑΕΚ να είναι στον όμιλο, δε φοβόμαστε. Αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία της ομάδας μας. Πρέπει να είμαστε όλοι μια οικογένεια, είναι δύσκολο αλλά έτσι πορευτήκαμε και πέρυσι", ήταν τα λόγια του!

Πιο μετρημένος ο τεχνικός του Ερμή Μανόλης Σουτζής είπε: "Πήραμε καλούς παίκτες και καλά παιδιά. Ο στόχος είναι να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά να κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα".

Ο Στέλιος Κοζανίδης ανέφερε: "Ξεκινάμε με όρεξη. Γίνεται μια καλή προσπάθεια. Να έχουμε την υγεία μας και όλα θα πάνε καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα