Έρευνα στο Juventus Stadium θέλει η Νάπολι!

14:37 21/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στην επίθεση πέρασε η Νάπολι... Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία, η Νάπολι κατέθεσε αίτημα προκειμένου να γίνει έρευνα στο γήπεδο της Γιουβέντους για τυχόν μυστικά τούνελ, μέσω των οποίων ο Κόντε μπορεί να πηγαίνει στα αποδυτήρια από τα επίσημα!


Η Γιούβε συνέχισε το αήττητο σερί της, επικρατώντας με 2-0 της Νάπολι στο Juventus Stadium και έδειξε ότι είναι το απόλυτο φαβορί για το Σκουντέτο. Ωστόσο, οι Παρτενοπέι θεωρούν ότι ίσως να υπήρξε αντικανονική προσέλευση του Αντόνιο Κόντε στα αποδυτήρια!

Θυμίζουμε ότι o τεχνικός της «Κυρίας» είναι τιμωρημένος λόγω εμπλοκής του στο σκάνδαλο με τα στημένα ματς. Έτσι, υποχρεούται να βλέπει όλα τα παχνίδια από την κερκίδα, αν και στις προπονήσεις της ομάδας δίνει κανονικά το παρών. Παρότι γίνεται αντιληπτός από το πλεξιγκλάς στο σημείο που κάθεται στα VIP, οι Ναπολιτάνοι επιμένουν σε έλεγχο, για να βεβαιώσουν ότι δεν υπάρχουν μυστικοί διάδρομοι που να οδηγούν στα αποδυτήρια!

Φυσικά, το αίτημα αυτό εξαγρίωσε τους ανθρώπους της Γιούβε, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν με τη σειρά τους για βανδαλισμούς των οπαδών της Νάπολι στα μπάνια και με τις σχέσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους να γίνονται ακόμα χειρότερες.

Keywords
Τυχαία Θέματα