«Έρχονται μεγάλες επιτυχίες»

17:13 28/4/2014 - Πηγή: AEK365

Mετά την ολοκλήρωση των Βαλκανικών Αγώνων της Λάρισας, ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ, Χριστόδουλος Χούμας, εμφανίστηκε ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των Ελλήνων κολυμβητών και τις επιδόσεις τους.

«Οι Βαλκανικοί Αγώνες είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση, όπου οι αθλητές μας προσπαθούν να βελτιωθούν ενόψει των επικείμενων καλοκαιρινών διοργανώσεων. Οι Έλληνες αθλητές έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική φόρμα, καθώς πολλά παιδιά δεν έπιασαν τα όρια για το Ευρωπαϊκό Εφήβων/Νεανίδων της Ουτρέχτης για λίγα μόλις δεύτερα,

ενώ άλλα τα επιβεβαίωσαν εύκολα. Υπάρχει ταλέντο στη χώρα μας και διοργανώσεις σαν τους Βαλκανικούς αγώνες όπου υπάρχει συναγωνισμός με αθλητές και του εξωτερικού, βοηθούν και τα παιδιά και το άθλημα συνολικότερα. Παρότι η οικονομική κατάσταση της χώρας αναγκάζει και την Ομοσπονδία να παλεύει, το γεγονός ότι προσπαθεί και διοργανώνει αγώνες που ανεβάζουν επίπεδο και τους αθλητές είναι υπέρ της. Υπάρχουν πολλά ταλέντα στην ελληνική κολύμβηση, το επίπεδο είναι καλό και μεγάλες επιτυχίες περιμένουν τη χώρα μας στο επόμενο διάστημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα