Έρχονται κι άλλες αντιδράσεις από τους παίκτες

10:35 20/12/2011 - Πηγή: AEK365

Αρχικά η ανακοίνωση, στην πορεία (χθες δηλαδή) η απόφασή τους (κατόπιν ψηφοφορίας) να μην παραστούν (ως ένδειξη διαμαρτυρίας) στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΑΕ. Θα έχει και συνέχεια; Ναι, αν και δεν το θέλει κανείς στα αποδυτήρια! Δεν γίνεται όμως κι αλλιώς. Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα στο μυαλό των ποδοσφαιριστών: Εφόσον και την επόμενη εβδομάδα, όταν και επιστρέψουν από την 4ήμερη άδειά τους, η οποία θα ξεκινήσει μετά το ματς με την Καλαμάτα, δεν υπάρξουν ουσιαστικές και ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα των πληρωμών

και κατ' επέκταση στα διοικητικά, με αποκλειστικό γνώμονα μία καλύτερη ημέρα στην ομάδα γενικά, τότε θα υπάρξουν και νέες αντιδράσεις.

Τι αντιδράσεις θα έχουμε, ουδείς γνωρίζει. Το σίγουρο είναι ότι ο κόμπος φαίνεται να έχει φτάσει για τα καλά στο χτένι! Η υπομονή δείχνει να έχει εξαντληθεί στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι με τον δικό τους τρόπο (και προστατεύοντας στο ακέραιο την ομάδα) είχαν προειδοποιήσει.

Το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η προπόνηση. Η ομάδα θα προετοιμαστεί για το ματς Κυπέλλου της Πέμπτης με την Καλαμάτα εκτός έδρας και άπαντες επιθυμούν να ξεπεραστεί χωρίς... απρόοπτα αυτός ο σκόπελος. Έπειτα να ξεκουραστούν, αναμένοντας πράξεις... Θα υπάρξουν; Θα φανεί. Το σίγουρο είναι πως αν συνεχιστεί η αβεβαιότητα σε όλα τα επίπεδα, δεν θα περνάει τίποτα στο... ντούκου και μέσα από τη σιωπή, όπως συνέβαινε έως τώρα από τους ποδοσφαιριστές. Οκτώ και δέκα μήνες έκαναν εξάλλου υπομονή.

Keywords
Τυχαία Θέματα