Ερχεται ο Κούγιας για τον Αρη!

13:23 21/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ένα καινούριο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του ζωή είναι έτοιμος ν΄ ανοίξει ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος, δεν κρύβει την μεγάλη του επιθυμία να εμπλακεί στα διοικητικά των κιτρίνων, όντας αποφασισμένος να ηγηθεί της καινούριας προσπάθειας που θα ξεκινήσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης από το καλοκαίρι και μετά.
«Θέλω πολύ», λέει στο novasports.gr,

εκφράζοντας αμέσως την πρόθεσή του και συνεχίζει: «Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τις συζητήσεις στις οποίες μετέχω και τις προϋποθέσεις που θα υπάρξουν. Τις επόμενες μέρες θα είμαι έτοιμος να σας πω περισσότερα», καταλήγει αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κούγιας έρχεται στον Αρη, στην περίπτωση που η οικογένεια της ομάδας αποφασίσει να συνεχίσει ο σύλλογος στην Γ΄ Εθνική από τη νέα σεζόν, στα πρότυπα της ΑΕΚ. Κι αυτό διότι τα χρέη είναι πάρα πολλά, τα έσοδα στη Football League πενιχρά, επομένως και το εγχείρημα δύσκολο στην αμέσως επόμενη από τη Superleague κατηγορία. Μάλιστα στο πλάνο που ετοιμάζει συμπεριλαμβάνεται ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, προκειμένου να μπορέσει να «τρέξει» η ομάδα τη νέα περίοδο.
Φήμες κάνουν λόγο για 1 εκατομμύριο ευρώ το οποίο ο Αλέξης Κούγιας, προς το παρών, ούτε διαψεύδει, όμως ούτε και επιβεβαιώνει. Το μόνο σίγουρο είναι πως τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, θα έχει νέες επαφές με ανθρώπους της κιτρινόμαυρης οικογένειας (αρμόδια είναι η Κοινωνία Μελών για τις όποιες συζητήσεις) και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.
Απαραίτητη προϋπόθεση, ασφαλώς, για ολ΄ αυτά είναι η απεμπλοκή του από την ΠΑΕ Παναχαϊκή της οποίας είναι ιδιοκτήτης, όντας κάτοχος του 90% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, χθες, στη Πάτρα, ο κ. Κούγιας τόνισε πως δεν θέλει να είναι άλλο πρόεδρος στην Παναχαϊκή και πως από εδώ και στο εξής σταματά να καλύπτει τα λειτουργικά έξοδα των Αχαιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα