Έρχεται η ώρα του Μπρέσεβιτς

10:31 6/12/2014 - Πηγή: AEK365

Έχει η ΑΕΚ αύριο επιθετικό πρόβλημα. Όταν δύο (Αραβίδης, Ντακόλ) από τους φορ της είναι εκτός αποστολής, είναι λογικό εκ των πραγμάτων να δημιουργείται πρόβλημα. Απέναντι στην Επισκοπή, λοιπόν, ο Τραϊανός Δέλλας είναι αναγκασμένος να "κατεβάσει" μία ομάδα χωρίς τους δύο παίκτες που έχει στηριχθεί ως τώρα στη γραμμή κρούσης.

Ο κλήρος πέφτει στον Ιβάν Μπρέσεβιτς να καλύψει το κενό. Η αλήθεια είναι πως ο "Μπρέσε" ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμος να βγάλει 90λεπτο.

Ωστόσο, βάση λογικής ο Τραϊανός Δέλλας (και μη έχοντας άλλες επιλογές) θα τον ξεκινήσει κανονικά στη βασική 11άδα, στο αυριανό ματς.

Θα τον ξεκινήσει με την ελπίδα να "καθαρίσει" η ΑΕΚ γρήγορα και απλά το ματς, ώστε κάποια στιγμή στην επανάληψη να τον αντικαταστήσει όταν η νίκη θα έχει κριθεί.

Από εκεί και πέρα λύση στην επίθεση μπορεί να θεωρηθεί η χρησιμοποίηση του Ντούνη (είχε δοκιμαστεί σε κάποια φιλικά), ή ακόμα και αυτή του Έλντερ Μπαρμπόσα, ενώ στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος και ο Τσεβάς. Όλα δείχνουν όμως πως ο Μπρέσεβιτς θα ξεκινήσει στην επίθεση και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα θα έχουμε αλλαγές από τον προπονητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα