Εποικοδομητική συνάντηση Ανδριανού - Παναγόπουλου

17:10 20/6/2014 - Πηγή: AEK365

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Αδριανό είχε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος. Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν μια σειρά από καίρια ζητήματα που απασχολούν τον αθλητισμό και τα οποία ψάχνουν λύση.


Ανάμεσα σε αυτά η ροή χρηματοδότησης των ομοσπονδιών, για την οποία ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε πως θα προσπαθήσει να δώσει λύση, ενώ με άμεσες δικές του ενέργειες αναμένεται

το επόμενο διάστημα να μπει στα ταμεία του ΣΕΓΑΣ μέρος της επιχορήγησης . Οι δύο πλευρές συζήτησαν για πολύ ώρα το ζήτημα των εγκαταστάσεων. Μάλιστα στο πλαίσιο αυτό αποφασίσθηκε να γίνει συνάντηση ανάμεσα στον Υφυπουργό, τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και της ΕΟΠΕ και τον Δήμαρχο Παιανίας προκειμένου να τελειώσει το ζήτημα του κλειστού και να ξεκινήσουν άμεσα οι απαραίτητες εργασίες που θα επιτρέψουν την επαναλειτουργία του το χειμώνα του 2015.

Ο Ανδριανός ασχολείται από καιρό με το ζήτημα του Αγίου Κοσμά, για το οποίο έχει προγραμματίσει την Δευτέρα συνάντηση με τους προέδρους των ομοσπονδιών, που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων, προκειμένου να θέσει όλες τις δυνατές επιλογές και να ακούσει και τις προτάσεις των ομοσπονδιών.

Ανδριανός και Παναγόπουλος συμφώνησαν να προχωρήσουν στο ενδεχόμενο της εισαγωγής του προγράμματος Kids Athletics στα σχολεία, κάτι που θα εξαρτηθεί από τη συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας Γιάννη Λοβέρδο.


Σε ό,τι αφορά τη στεγανοποίηση της οροφής του κλειστού προπονητηρίου του ΟΑΚΑ, τη Δευτέρα θα περάσει το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΚΑ η έναρξη του διαγωνισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα