Επιβεβαίωση από… Χαλκίδα!

14:55 17/10/2011 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Ο Νίκος Γεωργαντζόγλου είχε τους λόγους του, χθες, να θολώσει τα νερά, αλλά η σημερινή ανακοίνωση της διοίκησης του Γυμναστικού Χαλκίδας... τον διέψευσε! Υπάρχει θέμα Δημήτρη Λιόγα στην ΑΕΚ. Προς επίρρωσι, του ρεπορτάζ ότι ο Κώστας Οικονομάκης βρίσκεται προ της εξόδου από τη Ζωφριά και της χθεσινής αποκλειστικότητας στο ρεπορτάζ με τίτλο «Κλείνει Λιόγα».

"Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΓΑΣ έχει δεσμευτεί στον πρόεδρο του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ να απαντήσει σήμερα Δευτέρα, εάν θα αποδεχτεί ή όχι την πρόταση της ΑΕΚ

ή θα συνεχίσει στην ομάδα του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ", αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου της Χαλκίδας, η διοίκηση του οποίου ουσιαστικά του απέστειλε... τελεσίγραφο! Παράλληλα, αποκάλυψε το ενδιαφέρον της «Ένωσης». Λεπτομέρειες αναφέρει στο ρεπορτάζ που προηγήθηκε ο συνάδελφος Αλέξανδρος Τρίγκας.

Το απόγευμα έχει προγραμματιστεί και η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΚ, το οποίο αναμένεται να έχει ενδιαφέρον και πιθανότατα, κρύβει εκπλήξεις. Ο κ. Γεωργαντζόγλου θα βρεθεί στην... δύσκολη θέση να ενημερώσει τα μέλη της προσωρινής διοίκησης για τις επαφές με Λιόγα. Στο συμβούλιο ενδέχεται να παραστεί, όμως, και ο Οικονομάκης, ο οποίος δικαιολογημένα θα εκφράσει τα παράπονα του για την εξέλιξη και θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Παράλληλα, θα εκφράσει την πρόθεση του να οριοθετήσει νέους στόχους μέσω νέου χρονοδιαγράμματος. Ερωτηματικό παραμένει αν ο κ. Οικονομάκης (που έχει συμβόλαιο) αποδεχτεί την «πρόταση Γεωργαντζόγλου» περί πενθήμερης... παραμονής του στον πάγκο, ήτοι μέχρι την αναμέτρηση με τους Ικάρους στις Σέρρες, όπου η ΑΕΚ δεν είναι το φαβορί. Οι επαφές ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Λιόγα είναι, πάντως, προχωρημένες.

Keywords
Τυχαία Θέματα