Επιβεβαιώνει η ΑΕΚ για Γιόχανσον

21:39 27/12/2014 - Πηγή: AEK365

Προχωράει γρήγορα η πέρίπτωση του Γιόχανσον όπως είχε προανγγειλει νωρίτερα Σουηδική ιστοσελίδα. Υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαίωσε στο aek365 πως πράγματι ο 24χρονος Σουηδός διεθνής είναι ο παίκτης που διαπραγματεύεται η ΑΕΚ. Μάλιστα επιβεβαίωσε και το ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες αφού μας τόνισε ότι η μεταγραφή μπορεί και να τελειώσει εντός των

επόμενων ωρών με την άφιξη του Σουηδών στην Αθήνα.

Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση την οποία δουλεψε με μεθοδικότητα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχοντας λάβει από την πρώτη στιγμή το "οκ" τόσο από τον Μελισσανίδη όσο και από τον Μπάγεβιτς. Ο Σουηδός αμυντικός μέσος που αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης της Γκέτεμποργκ, με την οποία στη σεζόν που τελείωσε είχε, σε όλες τις διοργανώσεις, 38 αγώνες και 6 γκολ, είναι ακριβώς ο παίκτης που ήθελαν στην ΑΕΚ. Εν ενέργεια διεθνής σε σοβαρή Εθνική ομάδα, με παρόν, μέλλον και... ύψος, που έλειπε από τα κεντρικά χαφ της ΑΕΚ, ενώ προέρχεται από μια ποδοσφαιρική σχολή που έχει δώσει εκατοντάδες παίκτες σε όλα τα μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Ο Γιάκομπ Γιόχανσον είναι 24 ετών (21/2/1990), αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ, είναι σχετικά ψηλός (1,87μ.) και διακρίνεται για το πάθος του και τη συμμετοχή τόσο στο ανασταλτικό όσο και το επιθετικό κομμάτι. Φορά τη φανέλα της Γκέτεμποργκ από το 2007, με την οποία το συμβόλαιο του έληξε.
Συνολικά, μετρά 192 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με 25 γκολ, έχει αγωνιστεί και στο Europa League, ενώ στην τροπαιοθήκη του βρίσκονται ένα πρωτάθλημα (2007) και ένα κύπελλο (2008). Διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές της Σουηδίας, το 2013 πήρε το χρίσμα και με τους Άνδρες, με τους οποίους έχει αγωνιστεί 3 φορές ενώ κλήθηκε πάλι πρόσφατα για τους αγώνες του Ιανουαρίου.
Η περίπτωση του έχει απασχολήσει και τον Παναθηναϊκό πρόσφατα, στον οποίο λέγεται ότι είχε προταθεί «πακέτο» με τον συμπαίκτη του στην Γκέτεμποργκ, Μέι Μαλάνγκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα