Επιβεβαιώνει η «Axiom Capital» για ΠΑΟ

14:25 11/10/2011 - Πηγή: AEK365

Το ενδιαφέρον εξ Αμερικής για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της "Axiom Capital" η οποία διαχειρίζεται αμερικανικά κεφάλαια και είναι ο μεσάζων στην υπόθεση.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα gazzetta.gr, ο Τόνι Ντρούρι τόνισε: "Είναι αλήθεια πως έχουμε επενδυτή που θέλει να κάνει δικό του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με την πλευρά της οικογένειας Βαρδινογιάννη και είναι πιθανό να υπάρξει και ραντεβού τις επόμενες μέρες".

Για την εθνικότητα του υποψήφιου επενδυτή, ο πρόεδρος της "Axiom Capital" δήλωσε: "Σε αυτή την φάση δεν μπορώ να σας πω ποιος είναι ο επενδυτής. Το μοναδικό που πρέπει να γνωρίζετε αυτή την στιγμή είναι πως μιλάμε για κεφάλαια από την Αμερική. Θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα γενικότερα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο".

Αξίζει να σημειωθεί πως πληροφορίες θέλουν το στέλεχος της εταιρείας, τον Ντείβιντ Σινκλέρ να βρίσκεται σύντομα στην Αθήνα και να έχει συνάντηση, πιθανότατα την Πέμπτη, με τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Στην συνάντηση αυτή, ο Σινκλέρ αναμένεται να ζητήσει να γίνει πλήρης οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ πριν γίνει η κατάθεση οποιασδήποτε πρότασης.

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά με τον "κολοσσό" Αμερικανών και Ισραηλινών συμφερόντων που ενδιαφέρεται να αγοράσει τον Παναθηναϊκό, στο μέτωπο του Σαουδάραβα Πρίγκιπα, ο Βαρδινογιάννης ακόμα περιμένει το γνήσιο της υπογραφής.

Keywords
Τυχαία Θέματα