Επίθεση σε Κόρμπιν ο Τάνιεβιτς!

12:42 21/8/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγο πριν τον αγώνα με αντίπαλο την Ιταλία ο Τούρκος τεχνικός τόνισε αναλυτικά: «Τι γίνεται με την Τουρκική Εθνική Ομάδα; Υπάρχει ο ίδιος κορμός των προηγούμενων ετών με ορισμένα παιδιά από το 1990-1992. Τι γίνεται με τον Καντέρ; Είναι ένα τεράστιο ταλέντο και μας λείπει πολύ. Αποφάσισε να μην ενταχθεί μαζί μας αλλά ειλικρινά, μας χρειάζεται περισσότερο από όσο τον χρειαζόμαστε. Δεν παίζει ή προπονείται μαζί μας τα τελευταία τρία χρόνια. Έπρεπε να τον αντικαταστήσει με τον Γκονλούμ που ήταν σε διακοπές με την οικογένειά του. Χωρίς τον Καντέρ κινδυνεύουμε λίγο, αλλά νομίζω ότι θα είμαστε σε

θέση να προκριθούμε στο Ευρωμπάσκετ 2013.

Η Ιταλία χωρίς τους Μπαρνιάνι και Μπελινέλι; Δεν εκπλήσσομαι καθόλου αν λάβω υπόψη ότι ένα από τα παιδιά μας από το 1992 (Enes Kanter) αρνήθηκε να ενωθεί μαζί μας. Η Αμερική είναι το σωστό μέρος για να χάσουν το μυαλό τους. Κατ 'αρχάς, λόγω των προπονητών που δεν κάνουν τίποτα για να καταλάβουν. Στο ΝΒΑ υπάρχουν μόνο 3 ή 4 καλοί προπονητές εδώ και 100 χρόνια, παίρνοντας δισεκατομμύρια όταν κερδίζουν τρόπαια. Οι άλλοι είναι ηλίθιοι, και ο Τάιρον Κόρμπιν συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς. Δεν ήθελα να τον καλέσω.

Θα έπρεπε να του πω και ότι ήμουν έτοιμος να του κάνω το χατίρι και να δασκαλέψω ένα από τα παιδιά του και θα αποκτούσαν χρήματα για αυτό. Αλλά πραγματικά δεν μπορώ να μιλήσω με τα παιδιά που δεν ξέρουν τι κάνουν. Ο Καντέρ ξέχασε πώς να παίξει μπάσκετ. Ποτέ δεν θα είναι ένας σέντερ, αλλά αρχίζει πάντα σε αυτήν τη θέση. Ως PF / C θα είναι καταστροφικός. Είναι 210 εκατοστά, αλλά αυτός είναι ο καλύτερος σουτέρ στην εθνική Τουρκίας ομάδα, ακόμα και από τους γκαρντ . Και στο ΝΒΑ δεν παίρνει ένα σουτ».

Keywords
Τυχαία Θέματα