Επίθεση Δημητρούλια σε Αρβανίτη για τις δηλώσεις του στο aek365

14:49 18/3/2014 - Πηγή: AEK365

Δε λέει να βάλει στοπ στις προκλήσεις ο Διομήδης, που αυτή την φορά στην συνέντευξη Τύπου με τον προπονητή του, Δημήτρη Δημητρούλια έκανε επίθεση στον Γιάννη Αρβανίτη για τα όσα είπε στο aek365 τις περασμένες μέρες. Από την πλευρά του ο τεχνικός της Ένωσης, τον έβαλε στη θέση του, αφού είπε: «Έχω την τύχη να εργάζομαι σε μια μεγάλη ομάδα που οι δημοσιογράφοι ασχολούνται με το άθλημα και όταν ρωτήθηκα για το μπαράζ επιθέσεων και την επιλογή του κλειστού των Λιοσίων πήρα θέση».

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη

Τύπου:

«Για μας είναι μεγάλη η χαρά μας γιατί πρώτη φορά φτάνουμε σε τελικό. Είμαστε αποφασισμένοι να το χαρούμε να δώσουμε την ψυχή μας και να φύγουμε από τα Λιόσια με την κούπα.Θέλουμε να γίνει ένας σπουδαίος τελικός και να απέχουμε από τις δηλώσεις, όπως έκανε ο Γιάννης Αρβανίτης τις περασμένες μέρες σε σαιτ. Εμείς είμαστε επαρχιακή ομάδα και εγώ νιώθω πως πρέπει να προστατέψω τους παίκτες μου. Θέλουμε να γίνει ένα ματς επί ίσοις όροις δεν συμμετέχουμε από επικοινωνιακά παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να σκεφτούμε πως θα κερδίσουμε μια ομάδα με μεγάλο μπάτζετ.
Νιώθουμε αίσθημα αδικίας πουας θα γίνει στα Λιόσια ωενώ η δική μας απόφαση απορρίφθηκε (Λουτράκι) γιατί θεωρήθηκε δική μας έδρα. Την Τετάρτη επίσης την θεωρούμε άδικη μέρα, καθώς είμαστε επαρχιακή πόλη και είναι δύσκολο να αφήσουν τις δουλειές τους και να έρθουν σε ένα ματς που υπάρχει άγχος για την ασφάλειά τους οι οπαδοί».

Keywords
Τυχαία Θέματα