«Επιθέσεις, όπως του Κασιδιάρη, συμβαίνουν κάθε μέρα στους δρόμους»

22:52 10/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στην εφημερίδα Guardian μίλησε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, στην οποία πέταξε ένα ποτήρι νερό ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

«Αυτό που είδαμε [στην τηλεόραση] είναι κάτι που συμβαίνει σχεδόν κάθε βράδυ, σε σκοτεινούς χώρους στο κέντρο

της Αθήνας σε βάρος γυναικών ή μεταναστών, αλλά δεν έχουν τα δικαιώματα ή τα προνόμια, για να τα καταδικάσουν όλα αυτά μπροστά από τις κάμερες», ανέφερε η υποψήφια βουλευτής.

Όπως λέει αυτό το γεγονός στο «Πρωινό ΑΝΤ1», αποκάλυψε την πραγματική «φύση» της οργάνωσης του. Όπως λέει η κ. Δούρου, την ίδια μέρα με την επίθεση του Κασιδιάρη, τα μέλη της Χρυσής Αυγής τραυμάτισαν 15 φοιτητές και 3 μετανάστες σε ελληνική πανεπιστημιούπολη.

Εκφράζει επίσης την ανησυχία της επειδή σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές και κοινωνιολόγους, πολλοί αστυνομικοί και αξιωματικοί ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές αυτήν την οργάνωση.

Η κ. Δούρου επίσης ανησυχεί, όπως η ίδια δηλώνει, για τον εντυπωσιασμό που θα μπορούσε να προκαλέσει σε παιδιά και εφήβους αυτή η επίθεση, όπως και το ότι τόσοι πολλοί Έλληνες είδαν τη Χρυσή Αυγή ως λύση και επιλογή για την τιμωρία των πολιτικών, επειδή ήταν απελπισμένοι και χωρίς ελπίδα, λόγω των μέτρων λιτότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα