Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΟΚ

21:29 21/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΟΚ: 1-3
Γήπεδο: Κουτσιάφτης
Διαιτητής: Δημοτικό στάδιο Βέροιας

Την πρώτη του νίκη εντός γηπέδου (είχε πάρει το τρίποντο με τη Νίκη βόλου στα χαρτιά) από τις 18/01/15 πέτυχε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε της Βέροιας με 3-1.

Ο ΠΑΟΚ

πίεσε από την αρχή του αγώνα και μόλις στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Σκόνδρας έκανε ωραία σέντρα, ο Περέιρα πετάχτηκε σαν σέντερ φορ και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Βέροιας. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν και 4 λεπτά αργότερα έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Νέτο εκτέλεσε όμορφο το φάουλ, αλλά ο Ιτάνζ πετάχτηκε εντυπωσιακά κι έσωσε την ομάδα του. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν γρήγορος και στο 18' ο Νομπόα έφυγε στην κόντρα αλλά το σουτ που έκανε δεν ανησύχησε τον Τζινάρ, ενώ στο 21' οι Παπαγιαννόπουλος και Ρικάρντο Κόστα δεν μπόρεσαν να στείλουν με διαδοχικές προσπάθειες, την μπάλα στα δίχτυα. Και στο 28ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 2-0. Ο Περέιρα εκτέλεσε κόρνερ και ο Βίτορ σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έκανε το 0-2. Στο 34ο λεπτό, ο Βεργώνης αστόχησε από ιδανικό σημείο και στο 42΄ο Σκόνδρας έβγαλε όμορφη σέντρα και ο Νομπόα με τη μία έκανε τα 3-0.

Στο 48ο λεπτό ο Γκολάσα αστόχησε από ιδανική θέση, ενώ στο 51' ο Τζινάρ είπε όχι σε τετ α τετ με τον Μακ. Στο 53ο λεπτό η Βέροια έχασε μοναδική ευκαιρία, με τον Ναζλίδη ανενόχλητος από το ένα μέτρο να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα άουτ, ενώ στο 61' ο Ντιμίτρου έκανε όμορφη κίνηση και με σουτ μείωσε σε 3-1'. Στο 71' ο Κάμπορα πρόλαβε και τσίμπησε τν μπάλα, αλλά ο Ιτάνζ ήταν εκεί, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Βίτορ γύρισε από ιδανική θέση, αλλά δεν βρήκε στόχο και στο 76' ο Τζίναρ απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Γκολάσα. Η Βέροια προσπάθησε κι άλλο και στο 77ο λεπτό είχε ένα καλό σουτ με τον Γεωργιάδη, το οποίο πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 90' ο Ντουμίτρου έχασε ακόμη μια τεράστια ευκαυρία.

ΒΕΡΟΙΑ (Χοσέ Γκρανέρο): Τζινάρ, Οστοιτς, Μπράβο, Βέρζτος, Νέτο, Τάτος, Μπατιόν, Ντουμίτρου, Μπεν (73' Γεωργιάδης), Μπαργκάν (53' Ναζλίδης), Βεργώνης

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Παπαγιαννόπουλος (90+3' Πούγγουρας), Βίτορ, Κόστα, Κωνσταντινίδης (84' Κίτσιου), Κάτσε, Νομπόα, Σκόνδρας, Γκολάσα, Μακ (81' Πόζογλου), Περέιρα

Keywords
Τυχαία Θέματα