Επιτέλους νίκη για ΠΑΣ

17:17 29/1/2012 - Πηγή: AEK365

Μια σημαντική νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους πήρε ο ΠΑΣ. Η ομάδα των Ιωαννίνων νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό στους Ζωσιμάδες, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν σημαντικό για τους γηπεδούχους που κατάφεραν να πανηγυρίσουν μετά από 4 μήνες.
Το ματς
Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης βρήκαν τον ΠΑΣ Γιάννενα να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να δημιουργήσει κάποια ουσιαστική ευκαιρία. Μετά το 15ο λεπτό ο Παναιτωλικός προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και τα κατάφερε, αλλά δεν υπήρχε

θέαμα από καμία ομάδα, αφού η απόδοσή τους ήταν πεσμένη και τα λάθη ήταν περισσότερο.
Στην συνέχεια η αποβολή του Σιόντη στο 55ο λεπτό φαίνεται πως ωφέλησε τους γηπεδούχους. Πιο συγκεκριμένα αυτό φάνηκε καλύτερα από το 71ο λεπτό και έπειτα, όταν οι Γιαννιώτες κέρδισαν φάουλ σε καλή θέση, ο Ντε Βινσέντι το εκτέλεσε με την μπάλα να κοντράρει στο τείχος και να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι των Αγρινιωτών αλλά ο Βίλα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και πλάσαρε σωστά, κάνοντας το 1-0. Από εκεί και πέρα δεν φάνηκε κάποια καλή στιγμή και έτσι ο ΠΑΣ έφτασε σε μια σημαντική νίκη μετά από 4 μήνες.

ΠΑΣ Γιάννινα (Α. Αναστασιάδης): Κηπουρός, Κώτσιος, Πάντος, Ζαραδούκας (69' Μιχαήλ), Πατσατζόγλου, Βάντερσον, Ντε Βινσέντι, Λίλα, Σκούφαλης (94' Ντάσιος), Γεωργίου, Μπακαγιόκο (46' Βίλα)

Παναιτωλικός (Μ. Τεννές): Τσενάμο, Παλαιολόγος, Γκόλιας, Ντολεζάι, Εντζεγκουέλε, Μητρόπουλος, Σιόντης, Ρότσα (78' Μπουμάλ), Ονουάτσι (67' Μουμίν), Θεοδωρίδης (56' Χαριστέας), Καμαρά

Keywords
Τυχαία Θέματα