Επιστροφή στις προπονήσεις

22:17 14/5/2012 - Πηγή: AEK365

Μπορεί η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ να μην κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κατακτήσει τον τίτλο για δεύτερη διαδοχική χρονιά, όμως είναι αποφασισμένη να κλείσει τη χρονιά με νίκη. Η Ένωση μετά το χθεσινό ρεπό της επέστρεψε στα γήπεδα και οι παίκτες έδειξαν πως βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση ενόψει της αναμέτρησης με τον Διομήδη στο Άργος. Αυτό το ματς θα είναι το τελευταίο της σεζόν, καθώς με την 3η αγωνιστική ολοκληρώνεται κι επίσημα η φετινή αγωνιστική περίοδος. Ο Γιάννης Αρβανίτης δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνισιτικό πρόβλημα,

πέραν της απουσίας του Νίκου Κοκολοδημητράκη, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία τους για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον μηνίσκο.

Από εκεί και πέρα και μετά το τέλος της διοργάνωσης αναμένεται να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και η ΑΕΚ να συνεχίσει την εξαιρετική της πορεία. Άλλωστε αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ και για αυτό η διοίκηση της Ένωσης θέλει να κινηθεί γρήγορα και να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες κινήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα