Επιστροφή στις νίκες για Εσπανιόλ

21:01 21/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΡΑΣΙΝΓΚ ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ-ΧΕΤΑΦΕ: 1-2
Γήπεδο: Σαρδινέρο

Τεράστιο διπλό πέτυχε η Χετάφε μέσα στην έδρα της Σανταντέρ (2-1) και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Η Ρασίνγκ κατάφερε να προηγηθεί νωρίς και συγκεκριμένα στο 13ο λεπτό. Ο Ράφα έκανε λάθος κι έδωσε στoν Αντριάν, ο οποίος τροφοδότησε τον Στουάνι που από κοντά έκανε το 1-0.
Η Χετάφε ισορρόπησε το ματς και κατάφερε να ισοφαρίσει στ 25ο λεπτό. Ο Κόλσα δεν καθάρισε σωστά μια σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Γκαβιλάν, ο οποίος τη σταμάτησε όμορφα και

νίκησε με σουτ τον Τόνιο.
Τη μεγάλη νίκη στη Χετάφε έδωσε ο Μίκου στο 82ο λεπτό. ο άσος της Χετάφε μπήκε στην πριοχή και με όμορφη ενέργεια έκανε το 2-1.
ΡΑΣΙΝΓΚ: Τόνιο, Τορεχόν, Σίσμα, Μπερνάρνδο, Άλβαρο, Ντιόπ, Κόλσα (46' Τζιόλης), Αντριάν, Αράνα (65' Μπακιρτζίογλου), Ακόστα, Στουάνι (52' Χάιρο).
ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Βαλέρα, Ντίας, Ράφα (16' Λόπο), Μασιλέλα, Γκαβιλάν (61' Λεόν), Κασκέρο, Μίτσελ, Μπαράδα (78' Κάστρο), Γουίθα, Φεντόρ.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΓΡΑΝΑΔΑ: 3-0
Γήπεδο: Κορνεγιά Ελ Πρατ
Επιστροφή στις νίκες για την Εσπανιόλ, η οποία κέρδισε με 3-0 τη Γρανάδα και παραμένει στις θέσεις που οδηγούν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η Εσπανιόλ μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο ματς και στα πρώτα λεπτά έχασε πολλές ευκαιρίες με τους Ντιντάκ, Τιεβί και Ρομαρίκ. Τελικά το γκολ για τους Καταλανούς ήρθε στο 26ο λεπτό. Ο Βάις εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Μπαένα, ο οποίος με προβολή μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.
Η Εσπανιόλ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 45ο λεπτό με το πέναλτι του Βερδου.
Το τελικό 3-0 για τους Καταλανούς διαμόρφωσε στο 80ο λεπτό ο Ρουί Φόντε. Ο Σέζαρ απέκρουσε το φάουλ του Ρομαρίκ αρχικά, αλλά στη συνέχεια ο Φόντε από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Μορένο, Φορλίν, Ροντρίγκες, Γκαλάν, Ντιντάκ, Βερδού (79' Κριστιάν), Βάις (88' Κριστιάν), Μπαένα, Τιεβί (65' Φόντε).
ΓΡΑΝΑΔΑ: Σέζαρ, Σικέιρα, Νιόμ (78' Χάρα), Μάινζ, Μπόρχα, Αμπέλ (54' Ρομέρο), Ντάν, Φ.Ρίκο, Μ.Ρίκο, Ούτσε (78' Ιγκαλό), Γέιχο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα