Επιστροφή στις νίκες για ΑΕΚ

22:22 9/12/2012 - Πηγή: AEK365

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ, αφού επικ΄ρατησε με 7-4 του Νέου Ικονίου κι έτσι τελείωσε τον 1ο γύρο του Πρωταθλήματος, στους 21 βαθμούς, με συνολικό συντελεστή 7 νίκες και 3 ήττες, μένοντας μέσα στην 4αδα.
Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, με 2 γρήγορα γκολ στο 1ο πεντάλεπτο, και άλλες 4 τελικές που σταματήσαν είτε στα δοκάρια, είτε στον καλό νεαρό τερματοφύλακα του Ικονίου...
Από

κει και πέρα όμως, έπεσε ο ρυθμός, επήλθε η νευρικότητα, οι αλλαγές στην ομάδα δεν βοήθησαν όσο περίμενε το προπονητικό τιμ, και έτσι ο αντίπαλος κέρδισε μέτρα και έβγαλε κάποιες επιθέσεις, και σε μια από αυτές, σε λάθος της άμυνας, βρέθηκε να μειώνει το σκορ, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο είχε η ομάδα στο 2ο ημίχρονο, με συνεχή κίνηση, πολλές επιθέσεις, και γκολ, συνέπεια της μεγαλύτερης ταχύτητας και αποτελεσματικότητας.

Συνθεση ΑΕΚ
Παππας, Μοστριος, Τηλιγαδας, Θεοδωρου, Καραθανασοπουλος, Μωραλογλου, Παυλου, Καιττανης, Τσαμουρας, Σιαραπης, Καραθανασοπουλος, Βλυσσιδης, Αλεξανδροπουλος, Κουνταρδας.

Συνθεση Ικονιο
Κορακακης, Κατεβτσιαν, Μαυραντωνης, Ζαχος, Χονδρουδακης, Κοντογεωργης, Γκοτσης, Καραπετσανης, Μπαχτης, Παπαδημητριου, Μπριμπος, Πρεβενας.

Σκορερ ΑΕΚ
Καραθανασοπουλος 4′, 6′, Θεοδωρου 24′, 35′, 37′, Μοστριος 26′, Καιττανης 38′

Σκορερ Ικονιο
Κατεβτσιαν 25′, 40′, Ζαχος 13′, Χονδρουδακης 38′

Keywords
Τυχαία Θέματα