Επιστροφή από Δευτέρα

15:57 26/8/2012 - Πηγή: AEK365

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ μετά το ρεπό της Κυριακής και την ξεκούραση είναι έτοιμη να επιστρέψει στα γήπεδα και στην σκληρή δουλειά, με τον Απόστολο Οικονόμου να είναι ικανοποιημένος από το γεγονός πως βλέπει το επίπεδο να βρίσκεται υψηλά, ενώ βάσει του ανταγωνισμού που υπάρχει γνωρίζει πως θα έχει στη διάθεσή του όλες τις παίκτριες ετοιμοπόλεμες.

Από εκεί και πέρα να θυμίσουμε πως ο Ενωσίτης τεχνικός εξετάζει την περίπτωση να δεχτεί την πρόταση που έγινε στην Ένωση, από την Κωνσταντινούπολη για ένα τουρνουά που θα διεξαχθεί

σε περίπου 3 εβδομάδες και δεν φαίνεται να είναι αρνητικός στο συγκεκριμένο γεγονός. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα δεν αποκλείεται να κληθεί κάποια ομάδα από το εξωτερικό για να αγωνιστεί στην Αθήνα με την ΑΕΚ.

Τέλος και όσον αφορά στο θέμα της ξένης ακραίας συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Ιβάνα Όστοιτς Μπόνα, η οποία όπως όλα δείχνουν θα απαντήσει θετικά μέχρι και σήμερα το απόγευμα. Αυτό είναι κάτι που γεμίζει με αισιοδοξία τον προπονητή της Ένωσης, από την στιγμή που η Σέρβα έχει γνώσεις από την Ελληνική πραγματικότητα (σ.σ. έχει αγωνιστεί στην ομάδα της Κηφισιάς).

Keywords
Τυχαία Θέματα