Επιστρέφει στο 4-3-3 ο Σάντος

18:56 20/3/2013 - Πηγή: AEK365

Επιστροφή στο αγαπημένο του 4-3-3 φαίνεται να κάνει ο Φερνάντο Σάντος ενόψει του μεγάλου αγώνα με τη Βοσνία στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Η προετοιμασία της Εθνικής ολοκληρώθηκε σήμερα και αύριο Πέμπτη η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ζένιτσα, με τον Πορτογάλο να δείχνει όπως αναφέραμε προτίμηση στο 4-3-3, αφήνοντας το 4-4-2 με το οποίο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίστηκε στα τελευταία ματς.

Όσον αφορά την βασική ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Σάντος έδειξε ενδεκάδα, χωρίς

αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να γίνουν εκπλήξεις της τελευταία στιγμής. Με τα όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, έχοντας τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, τον Τοροσίδη δεξιά και τον Τζαβέλλα δεξιά. Οι Κατσουράνης, δεξιά, Τζιόλης πίσω από την άμυνα και Καραγκούνης δεξιά ήταν η τριάδα στο κέντρο, ενώ μπροστά ο Χολέμπας προτιμήθηκε για προωθημένος στην αριστερή πλευρά, ο Σαλπιγγίδης δεξιά και ο Σαμαράς στο κέντρο της επίθεσης.

Αν πάντως κάνει κάποια αλλαγή, αυτή μπορεί να έχει να κάνει με το να πάει στην άμυνα τον Χολέμπας ή και να τον αφήσει εκτός, βάζοντας τον Γκέκα στο κέντρο της επίθεσης, τον Σαμαρά αριστερά και τον Σαλπιγγίδη δεξιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα