Επιστρέφει ο Ιτάνζ

18:32 23/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Στέλιος Σφακιανάκης ακολούθησε σήμερα πρόγραμμα αποφόρτισης υπό την επίβλεψη του γυμναστή αποκατάστασης Σωτήρη Κακαργιά.
Ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Τσαρλς Ιτάνζ, ο οποίος εξετάστηκε από τον ορθοπεδικό Νίκο Πισκοπάκη και πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει τρέξιμο από την ερχόμενη εβδομάδα. Το πρόγραμμα κινησιοθεραπείας συνέχισε ο Τάσος Καραμάνος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που γνωστοποιήθηκε στους παίκτες, η τελευταία προπόνηση της εβδομάδας θα γίνει το Σάββατο το πρωί. Την Κυριακή θα έχουν

ρεπό και θα επιστρέψουν το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας.

Να σημειωθεί πως αύριο (Παρασκευή) και ώρα 19:00 ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας του Ατρόμητου Νίκος Πισκοπάκης θα παραχωρήσει διάλεξη στο «θέατρο Πολιτών» που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου με την εξής θεματολογία:« Τραυματισμοί στο ποδόσφαιρο- Πρόληψη- Αποθεραπεία».
Τη διάλεξη θα παρακολουθήσει αντιπροσωπεία της επαγγελματικής ομάδας καθώς και όλοι οι ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ-20 μέχρι τα Τζούνιορ. Η πρόσκληση της ΠΑΕ Ατρόμητος είναι ωστόσο ανοικτή για όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία του Περιστερίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα