Επιστολή Δέδε στην ΕΕΑ

15:13 5/4/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Mε αφορμή οφειλές προς πελάτη του (κύριο Αθανάσιο Μπούρα) ο δικηγόρος Παντελής Δέδες απέστειλε επιστολή προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ζητεί αντίγραφο της απόφασης περί κατάπτωσης της εγγυητικής. Σύμφωνα με τον Δέδε η απόφαση «δεν έχει καθαρογραφεί». Σχετικές επιστολές απέστειλε ο έγκριτος νομικός και στους υπουργό Πολιτισμού, γενικό γραμματέα Αθλητισμού και Εισαγγελέα.

«Κύριοι, Μετά καθυστέρηση μηνών, αλλεπάλληλες αναβολές ( χαριστικές και μη ) ...εδέησε η Επιτροπή σας, την 27 Μαρτίου 2012, να αποφασίσει την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής

της ΚΑΕ ΑΕΚ σύμφωνα με τον ν. 2725/1999 και για ...αμέτρητες οφειλές προς τρίτους.
Φαντάζομαι ότι είναι περιττό να σας υπενθυμίσω (1) ότι η υπαίτια καθυστέρηση λήψης της σχετικής απόφασης διευκολύνει ανεπίτρεπτα αναξιόχρεες και υπό πτώχευση Α.Ε, (2) ότι αλλοιώνει την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Α2 εθνικής κατηγορίας, (3) ότι καλύπτει παραβατικές συμπεριφορές μέχρι την επικείμενη λήξη του πρωταθλήματος και βεβαίως δικαιολογεί ...αναλογικά τη σημερινή αναξιοπιστία των θεσμών της Πατρίδας μας.
Δεδομένου ότι μεταξύ των θυμάτων της ΚΑΕ ΑΕΚ συμπεριλαμβάνεται και ο πελάτης μου, Αθανάσιος ΜΠΟΥΡΑΣ ( α/α κατάθεσης αίτησης για κατάπτωση εγγυητικής επιστολής 1785/25.10.2011 ) ζήτησα σήμερα - 5η Απριλίου 2012 - πληροφορίες σχετικά με την παραπάνω απόφαση της ΕΕΑ.
Δυστυχώς η απάντηση που έλαβα ήταν (1) ότι η απόφαση δεν έχει ακόμη καθαρογραφεί (sic) διότι ο κ. Εισηγητής δεν έχει ακόμη προσκομίσει την εισήγησή του ( sic ) και (2) ότι ο πελάτης μου δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των δικαιουμένων ...αναλογικώς χρηματικών ψιχίων διότι δεν παραστάθηκε κατά την συζήτηση της 27ης/3/2012 (sic ) και κατά την ....αυθαίρετη και παράνομη κρίση της Επιτροπής δεν δικαιούται ποσοστού από την εγγυητική επιστολή. ( sic ).
Παρακαλώ εντός των νομίμων προθεσμιών όπως μου χορηγήσετε αντίγραφο της από 27ης/3/2012 αποφάσεως ίνα χρησιμοποιήσω τούτο όπου δει.
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Παντελής ΔΕΔΕΣ
Κοιν. Κο Υπουργό Πολιτισμού
Κο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού
Κο Εισαγγελέα Αθλητισμού
Κο Επιθεωρητή της Διοικήσεως
Κο Συνήγορο του Πολίτη
ΜΜΕ "

Keywords
Τυχαία Θέματα