Επίσημο αντίο σε Βιλανόβα

21:59 19/7/2013 - Πηγή: AEK365

Το «φινάλε» της συνεργασίας της Μπαρτσελόνα με τον Τίτο Βιλανόβα επιβεβαίωσε ο Σάντρο Ροσέλ, στο πλαίσιο της έκτακτης συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί.

Ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ομάδας δεν είναι σε θέση να εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή λόγω της θεραπείας που αναμένεται να ακολουθεί το επόμενο διάστημα για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο στην παρωτίδα.

«Είμαστε εδώ σήμερα για να σας δώσουμε μερικές ειδήσεις που ποτέ δεν θα θέλαμε να δώσουμε

στη ζωή μας. Έπειτα από τις τελευταίες εξετάσεις του Τίτο Βιλανόβα, προέκυψε πως πρέπει να ακολουθήσει νέα θεραπεία για την ασθένειά του, που θα καταστήσει αδύνατο για αυτόν να συνεχίσει να εκτελεί χρέη προπονητή της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ροσέλ που στη συνέχεια τόνισε: «Θα ήθελα να σας ζητήσω να έχετε τον μέγιστο σεβασμό σε ότι αφορά την προσωπική ζωή του Βιλανόβα και της οικογένειάς του».

Όσον αφορά τον διάδοχο του Καταλανού τεχνικού στον πάγκο, διευκρίνισε: «Ο αντιπρόεδρος, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομένου μαζί με τον αθλητικό διευθυντή, Άντονι Θουμπιθαρέτα, θα σας παρουσιάσουν τον νέο προπονητής μας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας».

Επίσης, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» ενημέρωσε πως η ομάδα δεν θα μεταβεί το Σάββατο στην Πολωνία για το προγραμματισμένο φιλικό με την Λέγκια Γκντανσκ.

«Έχουμε μιλήσει με όλους τους παίκτες και αποφασίσαμε μην πάμε στην Πολωνία αύριο, κανείς δεν έχει διάθεση να παίξει και γι'αυτό δεν θα το κάνουμε».

Κλείνοντας, τόνισε: «Αυτή η ομάδα έχει δεχτεί πολλά χτυπήματα στο παρελθόν, όμως πάντα επιστρέφει. Προτεραιότητα αποτελεί ο άνθρωπος και μετά ο σύλλογος».

Keywords
Τυχαία Θέματα