Επίσημα στον ΟΦΗ ο Παπάζογλου

22:21 8/8/2012 - Πηγή: AEK365
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Παίκτης του ΟΦΗ για τα επόμενα 1+1 χρόνια είναι ο Θανάσης Παπάζογλου (30/3/88) ο οποίος ήρθε σήμερα το μεσημέρι στο Ηράκλειο και το απόγευμα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Η συμφωνία με τον νεαρό επιθετικό είναι για ένα χρόνο και υπάρχει οψιόν από πλευράς ΟΦΗ για το δεύτερο έτος της συμφωνίας.

Οι υπογραφές

έπεσαν παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Μάνθου Πουλινάκη, του αντιπροέδρου και υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκου Μαχλά, ενώ ιδιαίτερη συζήτηση με τον παίκτη είχε και ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος.

«Έρχομαι με την καλύτερη διάθεση»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Παπάζογλου μίλησε για την εξέλιξη αυτή και τόνισε πως πηγαίνει με την καλύτερη διάθεση να προσφέρει στην ομάδα του Ηρακλείου. «Έρχομαι με την καλύτερη διάθεση για να προσφέρω και να αναδειχτώ κι εγώ μέσα από την ομάδα και η ομάδα μέσα από μένα.

Θέλω να πετύχω περισσότερα πράγματα με τη νέα μου ομάδα. Ο κόσμος, που ξέρω πόσο αγαπά τον ΟΦΗ, θα πρέπει να είναι δίπλα μας και με την βοήθεια του να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και ειδικότερα στην έδρα μας που είναι η δύναμη μας. Να έχουμε υγεία και αυτοσυγκέντρωση και εύχομαι όλα να πάνε καλά», ήταν τα λόγια του.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα