Επιμένει για Κατσουράνη ο Λυμπερόπουλος

17:04 27/3/2014 - Πηγή: AEK365

Η περίπτωση επιστροφής του Κώστα Κατσουράνη στην ΑΕΚ το καλοκαίρι είναι ένα σενάριο πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί. Πριν από περίπου ένα μήνα διαβάσατε από το aek365 πως ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας παραμένει στους στόχους

της Ένωσης, ειδικά από τη στιγμή που και ο ίδιος έκανε... άνοιγμα προς την ΑΕΚ και πιο συγκεκριμένα μέσω του Νίκου Λυμπερόπουλου. Και αυτό το... φλερτ ανάμεσα στην Ένωση και τον Κατσουράνη παραμένει. Ο Λυμπερόπουλος επιμένει πως ο ερχομός του Κατσουράνη στην ομάδα θα βοηθήσει τα μέγιστα την ΑΕΚ, τόσο αγωνιστικά, όσο και στα αποδυτήρια. Η εμπειρία του είναι ένα στοιχείο που ποντάρει πολλά ο «Λύμπε» για ουσιαστική βοήθεια του 35χρονου αρχηγού της Εθνικής.

Τα δεδομένα για την επιστροφή του Κατσουράνη έχουν ως εξής: Αν στην ΑΕΚ το αποφασίσουν οριστικά (Μελισσανίδης και Μπάγεβιτς δηλαδή) τότε η Ένωση θα κάνει την ουσιαστική κίνησή της για την απόκτησή του και τότε θα περιμένει να δει από τον παίκτη του ΠΑΟΚ να δείξει έμπρακτα πως θέλει να γυρίσει στην ομάδα που τον ανέδειξε κλείνοντας την επιτυχημένη καριέρα του. Οσον αφορά τον ΠΑΟΚ ο παίκτης έχει πλέον συμβιβαστεί με την ιδέα πως δεν θα του γίνει πρόταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα