Επική νίκη του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι

18:00 21/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ-21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΟΕΛ-Απόλλων Λ.: 1-0
(Μοράις 90')

Δραματική νίκη με γκολ του Νούνο Μοράις πέτυχε το ΑΠΟΕΛ, που επικράτησε του Απόλλωνα με σκορ 1-0, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ομάδα του Τόρστεν Φινκ κατάφερε στην τελευταία φάση του αγώνα να πάρει τη νίκη, με τον Τζιμπούρ να ετοιμάζει το γκολ

για τον Πορτογάλο, που σκόραρε με κεφαλιά και έδωσε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στους γαλαζοκίτρινους.

ΑΠΟΕΛ (Τόρστεν Φινκ): Πάρντο, Σέρζιο, Αμορίν, Κακά, Ρίισε, Χαραλαμπίδης (73' Καρλάο), Μοράις, Λάνιγκ, Εφραίμ (89' Γκόμες), Ντε Βινσέντι (90+2' Νάφιου), Τζιμπούρ.

Απόλλων (Ιοάν Αντόνε): Βάλε, Ν. Λόπες, Μερκής, Αντράδε, Βασιλείου, Τουράμ, Αμντανί, Μεριέμ, Παπουλής (83' Κολοκούδιας), Ρόσα, Γκιέ Γκιέ.

Ερμής Α.-Νεα Σαλαμίνα: 3-1
(Μανού 32', Τούρκο 50', Τσίνα 72'-Λαμπρόπουλος 65')

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Ερμής που επιβλήθηκε με σκορ 3-1 της Νέας Σαλαμίνας, και σφράγισε την παρουσία του στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Μανού (32΄), Τούρκο (50΄) και Τσίνα (73΄) πέτυχαν τα γκολ των νικητών, ενώ για την Νέα Σαλαμίνα βρήκε δίκτυα ο Λαμπρόπουλος στο 66΄.

ΑΕΛ-Ομόνοια: 0-1
(Λεαντρο 10')

Χάρη σε ένα γκολ του Λεάντρο, η Ομόνοια κατάφερε να επικρατήσει σε βάρος της ΑΕΛ στο Τσίρειο με 1-0 για την 21ηαγωνιστική του πρωταθλήματος και να κλειδώσει εμφαντικά την παρουσία της στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα, αφού χρειαζόταν μόνο ένα βαθμό στους δύο τελευταίους αγώνες της πρώτης φάσης για να το πράξει.

Ο Βραζιλιάνος σκόραρε με κεφαλιά στο 9' και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, που επανήλθε στα τρίποντα μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Απόλλωνα. Δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα οι γαλαζοκίτρινοι, που πλέον αποχαιρέτισαν οριστικά τις ελπίδες τους για συμμετοχή στο πρώτο γκρουπ των πλέι οφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα