Επίδειξη δύναμης από Μπάγερν

23:36 10/4/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: 0-2 (0-2)
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Μπάγερν έτοιμη για μεγάλα πράγματα φέτος. Οι Βαυαροί πέρασαν στο ρελαντί τη Γιουβέντους, νικώντας της και στο δεύτερο ματς με 2-0 και πλέον αποτελούν φόβητρο.

το ματς είχε αρκετά καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά, με τη Γιουβέντους να ψάχνει χώρους και την Μπάγερν να μην ρισκάρει. Στο 8ο λεπτό ο Ριμπερί έκανε το γύρισμα από δεξιά, αλλά ο Μάντζουκιτς πιέστηκε από τον Μπονούτσι και αστόχησε από κοντά, ενώ στο 14', μετά από εκτέλεση φάουλ του

Σβαϊνστάιγκερ, ο Φαν Μπούιτεν έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Η Γιουβέντους ανέβασε στροφές κι έχασε σημαντική ευκαιρία στ 23ο λεπτό. ο Πίρλο εκτέλεσε όμορφα ένα φάουλ από καλή θέση, αλλά ο Νόιερ ήταν εκεί κι έδιωξε σε κόρνερ. Στο 27ο λεπτό ο Πογκμπά έκανε το γύρισμα από δεξιά, αλλά ο Ασαμόα έφτασε λίγο καθυστερημένα και δεν βρήκε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και στο 32' ο Μίλερ έκανε το σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά άουτ, στο 37ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Αλάμπα έπιασε βολίδα λίγο έξω από την περιοχή της Γιουβέντους, όμως ο Μπουφόν απέκρουσε όμορφα, ενώ στο 40' μετά από γέμισμα στην περιοχή της Μπάγερν, τόσο ο Κουλιαρέλα, όσο και ο Μπονούτσι από κοντά δεν κατάφεραν να κάνουν σωστά το γύρισμα και η μπάλα έφυγε παράλληλα.

Οι «μπιανκονέρι» μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό ο Κουαλιαρέλα έκανε τρομερή ενέργεια, έπιασε και το σουτ με το δεξιά και η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού του Νόιερ κι έφυγε άουτ. η Μπάγερν απάντησε στα δοκάρια στο 57ο λεπτό, καθώς ο Ρόμπεν βρέθηκε μόνος λίγο έξω από την περιοχή, έπιασε ωραίο σουτ με το αριστερό, όμως το δοκάρι τον σταμάτησε. Η Μπάγερν ήλεγξε τον ρυθμό κι έφτασε στο γκολ στο 67ο λεπτό. Μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Χάβι Μαρτίνεθ κάνει την προβολή αλλά ο Μπουφόν διώχνει εντυπωσιακά, όμως από κοντά ο Μάντζουκιτς πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στους Γερμανούς. Από εκεί και πέρα η «Μεγάλη Κυρία» κατέρρευσε και στο 67' η Μπάγερν έφυγε σε ιδανική κόντρα αλλά ο Μίλερ σε τετ α τετ με τον Μπουφόν έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 87' ο Μπουφόν είπε όχι εντυπωσιακά σε συρτό σουτ του Ρόμπεν, ενώ στο 90+1' ο Σβαϊνστάιγκερ έβγαλε όμορφα για τον Πισάρο κι εκείνος πλάσαρε ιδανικά τον Μπουφόν κι έκανε το 2-0

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Μπονούτσι, Πογκμπά, Παντοΐν (70' Ίσλα), Πίρλο, Μαρκίζιο (78' Τζιακερίνι), Ασαμόα, Βούτσινιτς, Κουαλιαρέλα (68' Μάτρι)

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ντάντε, Φαν Μπούιτεν (35' Μπόατενγκ), Λαμ, Αλάμπα, Μαρτίνεθ, Σβαϊνστάιγκερ, Μίλερ, Ριμπερί (80' Γκουστάβο), Ρόμπεν, Μάντζουκιτς (83' Πισάρο)

Keywords
Τυχαία Θέματα