Επιχείρηση «σκούπα» από την ΑΕΚ

20:18 30/8/2013 - Πηγή: AEK365

Αν και ακόμα η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει, στην ΑΕΚ ήδη κάνουν τον προγραμματισμό τους για την επόμενη κάτι το οποίο είναι ενδεικτικό της οργάνωσης που υπάρχει πλέον στον σύλλογο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει η ομάδα να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη χρονιά που έχει μπροστά της και με την ολοκλήρωση της να έχει "χτίσει", σε μεγάλο βαθμό, την ομάδα για τη σεζόν 2014-15.

Η ΑΕΚ μέσα στην επερχόμενη σεζόν λοιπόν θα γεμίσει το ρόστερ προχωρώντας

σε κινήσεις ανάλογες με αυτή των Μάνταλου, Φαγε. Με το χρόνο στο πλευρό της η Ένωση θα διαπραγματευτεί με ποδοσφαιριστές και συλλόγους με τον στόχο να είναι στο τέλος της περιόδου να έχουν κλείσει 6-7 παίκτες. Δέλλας, Λυμπερόπουλος και Μπάγεβιτς έχουν κάνει τις εισηγήσεις τους και ήδη έχει καταρτιστεί λίστα με τους παίκτες για τους οποίους θα κινηθεί η ΑΕΚ.

Πρόκειται για ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, στην πλειοψηφία τους Έλληνες, που αγωνίζονται σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Η λίστα περιέχει παίκτες για κάθε θέση και οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα κάνουν τις κινήσεις τους ώστε η ομάδα να αποκτήσει αυτούς που χρειάζεται. Αυτό βέβαια που ξεκαθαρίζεται είναι πως η Ένωση δεν θα υποκύψει σε υπερβολικές απαιτήσεις και δεν θα πέσει "θύμα" φαινομένων του παρελθόντος με σίριαλ που τελικά τη ζημίωναν.

Keywords
Τυχαία Θέματα