Έπιασε τον μεθυσμένο, έχασε τον τελικό!

13:02 6/8/2012 - Πηγή: AEK365

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ενέργεια θεατή στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου να πετάξει ένα μπουκάλι μπύρας προς την μεριά των αθλητών δευτερόλεπτα πριν αρχίσει ο τελικός των 100μ. αντρών. Η Έντιθ Μπος, χάλκινη Ολυμπιονίκης στο τζούντο ήταν εκείνη που ακινητοποίησε τον ταραχοποιό, ο οποίος ήταν μεθυσμένος, και μέσα από το twitter περιέγραψε αυτό που έζησε αλλά και τον... καημό της.
Όπως έγραψε η Μπος: "Ένας μεθυσμένος μπροστά μου

πέταξε ένα μπουκάλι στο Στάδιο. Τον χτύπησα... απίστευτο. Να πάρει έχασα το 100άρι. Είχα δει αυτόν τον άντρα να περπατάει και είχα πει σε αυτούς που βρίσκονταν δίπλα μου πως είναι περίεργος τύπος. Μετά πέταξε το μπουκάλι και ενστικτωδώς τον χτύπησα στην πλάτη, στην συνέχεια τον πήρε η ασφάλεια, αλλά ήδη είχα χάσει τον τελικό, είμαι πολύ στεναχωρημένη για αυτό. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο".
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως για να μπορέσει να κάνει ό,τι έκανε ο μεθυσμένος άντρας πρέπει να πλήρωσε αρκετά χρήματα καθώς τα εισιτήρια για τον τελικό των 100μ. αντρών κόστιζαν πάνω από 914 ευρώ. Πάντως μέχρι στιγμής ο συγκεκριμένος κύριος βρίσκεται υπό κράτηση όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η βρετανική αστυνομία".

Keywords
Τυχαία Θέματα