Ισοπαλία με Ρεάλ ο Χιμένεθ

18:57 30/3/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΝΤΕ- ΣΕΒΙΛΛΗ: 1-0
Γήπεδο: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε η Λεβάντε επί της Σεβίλλης κι επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από 7 σερί ματς.

Στο 2ο μόλις λεπτό το σουτ του Ρέγιες ανησύχησε τον Μουνούα, ενώ στο 18' ο Μπέτο είπε όχι σε κεφαλιά του Ιμπόρα. Στο 21' ο Μπέτο απέκρουσε το σουτ του Ακουαφρέσκα, ενώ στο 39' ο Γκαρσία με τρομερή ενέργεια και μακρινό σουτ έκανε το 1-0 για τη Λεβάντε.

Στο 50' η κεφαλιά του Βύντρα έξυσε το δοκάρι του Μπέτο,

όπως κι εκείνη του Ναβάρο στο 62'. Στο 76' ο Μουνούα είπε όχι σε σουτ του Ράκιτιτς, ενώ στο 82' ο Νεγρέδο κατάφερε να αστοχήσει εξ επαφής μετά από επέμβαση του Μουνούα σε σουτ του Νάβας.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Χουανφράν, Βύντρα, Λελ, Ναβάρο, Ιμπόρα, Ντιόπ, Γκαρσία, Μίτσελ (81' Χουάλου), Ρίος (90' Ρόδας), Ακουαφρέσκα (85' Ρότζερ).

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε (71' Σισίνιο), Φάζιο, Ράκιτιτς Ναβάρο, Μορένο, Κοντόγκμπια (55' Μπαμπά), Μαδούρο (46' Μέντελ), Νάβας, Ράκιτιτς, Ρέγιες, Νεγρέδο.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ- ΡΕΑΛ Μ.: 1-1
Γήπεδο: Ρομαρέδα

Στο 1-1 έμεινε η Ρεάλ με τη Σαραγόσα και δεν μπόρεσε να μειώσει κι άλλο τη διαφορά της από την Μπαρτσελόνα.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο Ρόδρι έφυγε μόνος με τον Κασίγιας και τον πλάσαρε ιδανικά, ενώ στο 8' το σουτ του Κριστιάνο έφυγε άουτ. Στο 21'ο Λούβενς έκοψε σωτήρια προ του Ράμος, ενώ στο 38' ο Κριστιανο με όμορφο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1. Στο 40' ο Ρομπέρτο είπε όχι σε προσπάθεια του Εσιέν, ενώ στο 44' το πλασέ του Αμπραχάμ δεν ανησύχησε τον Λόπεθ.


Στο 48ο λεπτό η Ρεάλ έχασε απίστευτη τριπλή ευκαιρία, καθώς αρχικά ο Ρομπέρτο είπε όχι σε τετ α τετ με τον Ιγκουαΐν, στη συνέχεια ο Μαρσέλο έκανε το σουτ και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά το σουτ του Εσιέν έφυγε άουτ. Στο 78ο λεπτό ο Λόπεθ πραγματοποίησε απίστευτη επέμβαση σε κεφαλιά του Πόστιγκα, ενώ στο 83' ο Μαρσέλο βρέθηκε μόνος με τον Ρομπέρτο αλλά έκανε κάτι σαν πάσα-σουτ, που δεν κατέληξε πουθενά. Στο 84' ο Λόπεθ πραγματοποίησε ακόμη μια όμορφη επέμβαση σε κεφαλιά του Πόστιγκα, ενώ στ 89' ο Ρομπέρτο είπε όχι στον Κριστιάνο.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Ρομπέρτο, Αμπραχάμ, Άλβαρο, Λούβενς, Σαπουνάρου, Μοβίγια, Απόνιο (53' Ρομαρίκ), Ρόδρι (63' Ροντρίγκεθ), Μοντάνιες, Οριόλ (83' Βίλτσες), Πόστιγκα.

ΡΕΑΛ: Λόπεθ, Αρμπελόα (59' Κεντίρα), Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Εσιέν, Μόντριτς, Κακά (59' Οζίλ), Καγιεχόν (59' Ντι Μαρία), Ρονάλντο, Ιγκουαΐν.

ΘΕΛΤΑ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 2-2
Γήπεδο: Μπαλαΐδος

Μπορεί ο Μέσι να σκόραρε για 19 σερί ματς αλλά η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 2-2 μέσα στην έδρα της Θέλτα που τσίμπησε πολύτιμο βαθμό.

Στο 12ο λεπτό ακυρώθηκε σωστά γκολ του Φερνάντεθ, ενώ στο 28ο λεπτό μετά από τραγικό λάθος του Πικέ ο Πίντο αναγκάστηκε σε μεγάλη διπλή επέμβαση. Στο 29' δεν δόθηκε πέναλτι στον Μέσι, ενώ στο 31' ο Τέγιο αστόχησε από ιδανική θέση στα αριστερά. Η άμυνα της Μπαρτσελόνα φαινόταν πως δε βρίσκεται σε καλή ημέρα και στο 31ο λεπτό ο Ορεγιάνα έδωσε μέσα στην περιοχή για τον Ίνσα, ο οποίος νίκησε από κοντά τον Πίντο. Η Μπαρτσελόνα αφυπνίστηκε και στο 41' ο Βάρας έδιωξε εντυπωσιακά το φάουλ του Μέσι, ενώ στο 43' ήρθε το 1-1. Ο Μέσι έβγαλε τρομερή κάθετη μπάλα για τον Τέγιο ο οποίος πήρε τα μέτρα από αριστερά και με τρομερό πλασέ στην άλλη γωνία νίκησε τον Βάρας.

Στο 56ο λεπτό το σουτ του Παρκ έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 71' ο Λάγο έκοψε σωτήρια τον Τέγιο. Τελικά στο 73' ο Μέσι χτύπησε για 19η σερί αγωνιστική. Ο Τέγιο έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Αργεντινός με πλασέ από κοντά έγραψε το 2-1. όλα έδειχναν πως η Μπάρτσα θα έπαιρνε τη νίκη, αλλά στο 88ο λεπτό, ο Ουμπίνια με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-2.

ΘΕΛΤΑ: Βάρας, Ντεμίντοφ, Λάγο, Ίνσα (81' Μαντιντά), Καμπράλ, Τζόνι, Ουμπίνια, Ορεγιάνα, Πράνιτς, Φερνάντεθ, Παρκ (63' Μπερμέχο)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Άλβες, Μπαρτρά, Πικέ, Μοντόγια, Σονγκ, Τιάγκο (66' Ινιέστα), Σεσκ (84' Μπούσκετς), Τέγιο, Αλέξις (68' Βίγια), Μέσι.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ- ΜΑΛΑΓΑ: 1-3
Γήπεδο: Βαγιέκας

Σπουδαίο διπλό με 3-1 επί της Βαγιεκάνο πέτυχε η Μάλαγα κι έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της τετράδας.

Στο 5ο λεπτό το σουτ του Πίτι κατέληξε στα χέρια του Καμπαγιέρο, ενώ στο 7' ο Κομπένιο είπε όχι σε γυριστό του Χοακίν. Ωστόσο στο 21ο λεπτό ο Ουέλιγκτον με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τη Μάλαγα, αλλά στο 31' ο Πίτι με πέναλτι έφερε το ματ στα ίσα.

Η Μάλαγα μπήκε δυνατά στην επανάληψη και πήρε ξανά το προβάδισμα με δυνατή κεφαλιά του Μπαπτίστα, ενώ στο 69' ο Κομπένιο είπε όχι σε πλασέ του Γκάμες. Η Βαγιεκάνο προσπάθησε να απαντήσει αλλά στο 86ο λεπτό ο Μοράλες πέτυχε τα τελικό 3-1.

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Κομπένιο, Κασάδο (80' Βέσκεθ), Αμάτ, Γκάλβες, Τίτο, Φουέγο, Ντομίνγκες (74' Αντριάν), Κάρλος (81' Ντελίμπασιτς), Πίτι, Λας, Μπαπτιστάο.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Γκάμες, Ουέλιγκτον, Ντεμικέλις, Αντούνες, Τουλαλάν, Ιτούρα, Χοακίν (79' Πιαζόν), Ίσκο (72' Πορτίγιο), Μοράλες, Μπαπτίστα (66' Σάντα Κρους).

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα