Ούτε κρύο, ούτε ζέστη…

16:48 31/1/2015 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΣΕΛΣΙ-ΜΑΣΤΕΣΤΕΡ Σ.: 1-1
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ

Όλοι περίμεναν το μεγάλο ντέρμπι της Τσέλσι με τη Σίτι, προκειμένου να ξεκαθαρίσει λίγο η υπόθεση τίτλος, αλλά το τελικό 1-1 δεν άλλαξε απολύτως τίποτα.

Η περίσταση και όσα έκρινε το ντέρμπι δεν ευνοούσαν το επιθετικό παιχνίδι και τον τρελό ρυθμό στον αγωνιστικό χώρο του «Στάμφορντ Μπριτζ». Η Τσέλσι μπορεί να ξεκίνησε με διάθεση να πιέσει ψηλά και να «πνίξει» την αντίπαλό της, ωστόσο, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι απορρόφησε

αυτή την πίεση και είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού! Αρχικά το σουτ του Φερναντίνιο στο 8' πέρασε λίγο άουτ με τη μπάλα να έχει κοντράρει, ενώ δύο φορές ο Σέρχιο Αγουέρο με διαγώνια σουτ στο 24' και το 32' απείλησε την εστία του Κουρτουά. Οι «πολίτες» έδειχναν να έχουν τον έλεγχο, ενώ η Τσέλσι ήθελε να τρέξει στην επίθεση για να έχει ελπίδες για κάτι καλό. Το σκορ άνοιξε από εξαιρετική συνεργασία των παικτών του Μουρίνιο με τον Αζάρ από το δεύτερο δοκάρι να δίνει ασίστ πάρε - βάλε στον Ρεμί για το 1-0 στο 41', ενώ μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα με προβολή του Σίλβα σε σουτ του Αγουέρο έπειτα από κάκιστη έξοδο του Κουρτουά έγινε το 1-1 του πρώτου μέρους!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε πολύ νωχελικά και ήρεμα, με τους παίκτες των δύο ομάδων να καθυστερούν να ξαναμπούν στον ρυθμό του ντέρμπι έτσι όπως είχε διαμορφωθεί στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου με τα δύο γκολ. Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν πάλι αυτή που ανέβαζε στροφές πιο γρήγορα και έδειχνε μεγαλύτερη διάθεση και ικανότητες να επιτεθεί σωστά και να ψάξει διαδρόμους, σε αντίθεση με τους Λονδρέζους που πάλι δοκίμαζαν τον αιφνιδιασμό. Μια κεφαλιά του Φερναντίνιο στο 56' έσκασε στο έδαφος και ο Κουρτουά έδιωξε καλού - κακού σε κόρνερ ώστε να μη ρισκάρει, ενώ αυτό που γινόταν εμφανές ήταν η αδυναμία του Αθπιλικουέτα να περιορίσει τον Νάβας από την αριστερή πλευρά της Τσέλσι. Η φρεσκάδα της ομάδας του Πελεγκρίνι πλέον έκανε τη διαφορά στο ντέρμπι με τα τρεξίματα των ποδοσφαιριστών της, όμως αυτή η διαφορά ανάμεσα στους δύο «μονομάχους» δεν μετουσιώθηκε σε κάτι που θα ξεκολλούσε το σκορ από το 1-1...

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Ζούμα, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Ραμίρες, Γουίλιαν (80' Ντρογκμπά), Όσκαρ (90' + 2' Λόφτους Τσικ), Αζάρ, Ρεμί (87' Κέιχιλ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κλισί, Νάβας, Φερνάντο (76' Λάμπαρντ), Φερναντίνιο, Μίλνερ, Σίλβα (90' Γιόβετιτς), Αγουέρο (83' Τζέκο)

ΣΤΟΟΥΚ-ΚΠΡ: 3-1
Γήπεδο: Μπριτάνια

Σημαντική νίκη με 3-1 πέτυχε η Στόουκ επί της ΚΠΡ.

Κακό ρυθμό και τίποτα το αξιοσημείωτο δεν είχαν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στο «Μπριτάνια». Στόουκ και ΚΠΡ ψάχνονταν στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν απειλητικές στιγμές για τους δύο τερματοφύλακες του ματς. Οι γηπεδούχοι πάντως κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 21ο λεπτό, όταν ο Γουόλτερς δεν αρνήθηκε το... δώρο του Χένρι και νικώντας τον Γκριν έκανε το 1-0.

Λίγο αργότερο ο Μόουζες είχε μια καλή εκτέλεση φάουλ που όμως εν βρήκε στόχο. Η ομάδα του Χιουζ ήταν το αφεντικό στο ματς και στο 34' ήρθε και το 2-0, με τον Γουόλτερς να παίζει το ένα-δύο με τον Άιρλαντ και να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Οι «ρέιντζερς» κατάφεραν πάντως να αντιδράσουν και να μειώσουν δύο λεπτά αργότερα. Σε μια φάση που ξεκίνησε ο Μπάρτον, η μπάλα-μετά την προσπάθεια του Όστιν-έφτασε στον Κράνιτσαρ που ήταν στο σωστό σημείο και έφερε το ματς στο 2-1. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Σόκρος να αποχωρεί αναγκαστικά στο 42' και τον Μουνιέσα να περνά στον αγώνα.

Λίγα πράγματα είχε το πρώτο διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μόουζες και πάλι να προσπαθεί να νικήσει με φάουλ τον Γκριν, χωρίς όμως να τα καταφέρνει ... Η απάντηση στις καλές στιγμές ήρθε από τον Βάργκας για τους Λονδρέζους, όμως αυτός δεν μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσα.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ισοφάριση ήρθε πάντως λίγο πριν το φινάλε, όταν ο Τζόι Μπάρτον σημάδεψε σε εκτέλεση φάουλ το δοκάρι του Μπέγκοβιτς που ελάχιστες στιγμές μετά «έβγαλε» και το φάουλ του Φερ για να διατηρήσει το 2-1. Στις καθυστερήσεις μάλιστα ο Γουόλτερς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, «υπογράφοντας» με χατ-τρικ το τελικό 3-1!

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Μπάρντσλεϊ, Σόκρος (42' Μουνιέσα), Βόλσαϊντ, Γουίλσον, Γουίλαν, Ενζονζί, Άιρλαντ (72' Άνταμ), Αρναούτοβιτς (63' Κράουτς), Μόουζες, Γουόλτερς

ΚΠΡ: Γκριν, Ίσλα, Ονουόχα, Νταν, Χιλ (75' Σουκ), Μπάρτον, Χένρι (46' Ζαμόρα), Κράνιτσαρ (68' Χόιλετ), Φερ, Βάργκας, Όστιν

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΕΒΕΡΤΟΝ: 0-1
Γήπεδο: Σέλχαρστ Παρκ

Σημαντικό διπλό με 1-0 πήρε η Έβερτον μέσα στην έδρα της Πάλας κι επέστρεψε στις νίκες μετά από πολύ καιρό.

Η Έβερτον ήξερε ότι έπρεπε να παρουσιάσει κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που έχει δείξει στους οπαδούς της αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, τον τελευταίο καιρό. Ένα γρήγορο γκολ θα ήταν... ευλογία για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και ήρθε με τον Ρομέλου Λουκάκου από σέντρα του Στίβεν Νέισμιθ μόλις στο 2ο λεπτό. Τα «ζαχαρωτά» γλίτωσαν την ισοφάριση στο 8' όταν ο Γιαγκέλκα έδιωξε πάνω στη γραμμή από προσπάθεια του Γκέιλ, με τη μπάλα να περνάει εν μέρει την τελική γραμμή και τον ρέφερι να δείχνει σωστά να συνεχιστεί το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να φέρουν το ματς στα μέτρα τους ελέγχοντας τον ρυθμό και ηρεμώντας με την κατοχή της μπάλας, όμως η Πάλας προέβαλε σθεναρή αντίσταση και το πάλευε, αν και έχασε τον Σαμάκ με κάταγμα στη μύτη έπειτα από σύγκρουση στον αέρα με τον Κόουλμαν.

Σε αντίθεση με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της αναμέτρησης στο Λονδίνο, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όλα ήταν πιο ήρεμα και η Έβερτον έμοιαζε να ελέγχει ξανά την κατάσταση δίχως να αισθάνεται πίεση από την Κρίσταλ Πάλας. Σε στιγμές που ο κόσμος ωθούσε τους «αετούς» στην επίθεση, η άμυνα του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ είχε την ψυχραιμία που χρειαζόταν και την ικανότητα να «απορροφήσει» τους κινδύνους και να μην επιτρέψει στους παίκτες του Πάρντιου να απειλήσουν σημαντικά την εστία του Ρομπλς. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τον Μαρτίνεθ να χαμογελάει έπειτα από καιρό και τους παίκτες του να αποχωρούν ανακουφισμένοι.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Γουόρντ, Νταν, Ντελάνεϊ, Κέλι (65' Ζαχά), Πάντσεον, ΜακΆρθουρ, Λέντλεϊ, Γκέιλ, Σαμάκ (25' Ματς), Σανογκό (71' Μάρεϊ)

ΈΒΕΡΤΟΝ: Ρομπλς, Κόουλμαν, Στόουνς, Γιαγκέλκα, Μπέινς, Μπέσιτς, Μπάρι, ΜακΓκίντι, Νέισμιθ, Μιραλάς (68' Οβιέδο), Λουκάκου (90+2' Κονέ)

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΜΠΕΡΝΛΙ: 2-0
Γήπεδο: Στάδιο του Φωτός

Βαθειά βαθμολογική ανάσα πήρε η Σάντερλαντ που κέρδισε την Μπέρνλι με 2-0.

Καλύτερα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Σάντερλαντ, η οποία από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν πιο δραστήρια και έψαχνε το γκολ. Τελικά αυτό ήρθε με την συμπλήρωση του 20λεπτου, με τον Ρεβεγιέρ να βρίσκει τον Γουίκαμ και αυτός με κεφαλιά να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ!

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και στο 34ο λεπτό έφτασαν και σε ένα δεύτερο γκολ με τον Ντεφό να πλασάρει σωστά από κοντά τον Χίτον (μετά από ασίστ του Φαν Άανχολτ) και να ανοίγει λογαριασμό με τη φανέλα των «μαυρόγατων» εν μέσω θερμών πανηγυρισμών!

Με μια ευκαιρία για τη Σάντερλαντ ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, ωστόσο, ο Ντεφό αυτήν τη φορά δεν κατάφερε να νικήσει και πάλι τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων που διατήρησε το 2-0. Η Μπέρνλι από την πλευρά της προσπαθούσε να επιστρέψει στο ματς, αλλά οι προσπάθειες του Μπαρνς δεν έφερναν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τελικά το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι τέλους, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην πρώτη τους νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Παντίλιμον, Φαν Άανχολτ, Ο'Σέι, Βεργίνι, Ρεβεγιέρ, Μπρίντκατ, Λάρσον, Γκόμεθ, Γουίκαμ (76' Γκρέιαμ), Τζόνσον (86' Άλβαρες), Ντεφό (75' Φλέτερ)

ΜΠΕΡΝΛΙ: Χίτον, Τρίπιερ, Κιν, Σάκελ, Μι, Μπόιντ (61' Γουάλας), Μάρνεϊ, Τζόουνς, Άρφιλντ, Μπαρνς (76' Βόουκς), Ινγκς (61' Γιούτκιεβιτς)

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΤΟΤΕΝΑΜ: 0-3
Γήπεδο: Χόθορνς

Την ανοδική της πορεία συνέχισε η Τότεναμ, που κέρδισε εύκολα με 3-0 τη Γουέστ Μπρομ μέσα στην έδρα της.

Μπορεί το... πρόσφατο παρελθόν να έδειξε πως με την Τότεναμ δεν πρέπει ποτέ να είσαι σίγουρος αν δεν ακουστεί το σφύριγμα της λήξης, ωστόσο, κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, τα «σπιρούνια» κατάφεραν να κάνουν πανεύκολη τη ζωή τους από το πρώτο τέταρτο του αγώνα. Ας όψεται ο εκπληκτικός, Κρίστιαν Έρικσεν που τάραξε τα δίχτυα με ακόμα μια πανέμορφη εκτέλεση φάουλ στο 5ο λεπτό και το ωραίο δεξί σουτ του Χάρι Κέιν στο 13' για το 2-0 με το οποίο μπήκαν οι γερές βάσεις για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Οι «baggies» έδειχναν να ξυπνούν πολύ καθυστερημένα, όμως ανησύχησαν για τα καλά την Τότεναμ με την κεφαλιά του Ντόουσον στο 37' που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν προσπάθησε με την επανέναρξη του παιχνιδιού να το τελειώσει οριστικά ψάχνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο της Τότεναμ που θα σφράγιζε τη νίκη και θα απομάκρυνε οποιονδήποτε κίνδυνο, όπως για παράδειγμα αυτός που έκανε την εμφάνισή του μεσοβδόμαδα στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. To 3-0 τελικά έγινε, αλλά από τον Δανό άσο των «σπιρουνιών». Ο Χάρι Κέιν βρήκε για δεύτερη φορά το δρόμο για τα δίχτυα στο παιχνίδι, νικώντας τον αντίπαλο πορτιέρο από την άσπρη βούλα στο 64' για να ρίξει τους τίτλους τέλους στο ματς.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Γουίσντομ (61' Γκάρντνερ), ΜακΌλεϊ, Ντόουσον, Λέσκοτ, ΜακΜάναμαν (60' Ιντέγιε), Γιάκομπ, Μόρισον (88' Ντόρανς), Μπραντ, Ανιτσέμπε, Μπεραΐνο

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόκερ, Φάζιο, Βερτόνχεν, Ρόους, Παουλίνιο, Μέισον (74' Σταμπούλι), Λαμέλα, Ντεμπελέ (62' Τσαντλί), Έρικσεν, Κέιν (88' Σολδάδο)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: 2-0
Γήπεδο: Άνφιλντ

Ρολάρει η Λίβερπουλ, που κέρδισε με 2-0 τη Γουέστ Χαμ κι ανεβαίνει συνεχώς στη βαθμολογία.

Σε ρόλο... θεατή περιόρισε η Λίβερπουλ τη Γουέστ Χαμ στο πρώτο μέρος της μεταξύ τους αναμέτρηση. Οι «κόκκινοι» είχαν τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά είχαν επίσης μεγάλο πρόβλημα να ανοίξουν την άμυνα των «σφυριών» όταν αυτή ήταν καλά οργανωμένη. Οι ευκαιρίες με το σουτ του Μάρκοβιτς που κόντραρε στο 6', την απόπειρα του Χέντερσον που ήταν εύκολη λεία για τον Αντριάν στο 19' και το διαγώνιο σουτ του Κουτίνιο στο 24', ήταν αποτέλεσμα γρήγορης ανάπτυξης και σβελτάδας σκέψης από τους παίκτες του Ρότζερς. Η πρώτη καλή στιγμή για τους Λονδρέζους ήρθε στο 34' με μια κεφαλιά του Κάρολ, από τον οποίο οι γηπεδούχοι είχαν τρομερά παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο έβαζε άτσαλα τους αγκώνες του σε κάθε εναέρια μονομαχία. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Λάζαρ Μάρκοβιτς βγήκε «φάτσα» με τον Αντριάν, αλλά... κατάφερε να πλασάρει άουτ!

Η φάση και η στιγμή που περίμενε η Λίβερπουλ τελικά βγήκε στο 50ο λεπτό του αγώνα. Ο Στέρλινηκ έπαιξε το 1-2 με τον Κουτίνιο, ο τελευταίος με πανέξυπνη πάσα τον έβγαλε απέναντι από τον πορτιέρο της Γουέστ Χαμ και ο νεαρός φορ δεν αστόχησε, κάνοντας το 1-0 για τους «κόκκινους»! Το προβάδισμα επέτρεψε στην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να ηρεμήσει και να διαχειριστεί πλέον μια θετική κατάσταση, έχοντας διώξει σε μεγάλο ποσοστό το άγχος που υπήρχε και υπό άλλες συνθήκες θα αυξανόταν. Στο 68ο λεπτό ήταν η στιγμή της επιστροφής του Ντάνιελ Στάριτζ στη δράση έπειτα από τα τέλη του περασμένου Αυγούστου και στο 74', ο Ριντ πήρε την κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ, όμως ήταν πολύ άστοχη λόγω και της κακής τοποθέτησης του σώματός του, παρά το γεγονός πως ο Μινιολέ ήταν εξουδετερωμένος έχοντας κάνει κακή έξοδο. Στο 80', ο Ντάνιελ Στάριτζ με ωραίο διαγώνιο σουτ έγραψε το τελικό 2-0 και... οι χοροί επέστρεψαν!

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τσαν, Σκρτελ, Σακό, Χέντερσον, Λούκας, Μορένο, Μάρκοβιτς (68' Στάριτζ), Λαλάνα, Κουτίνιο (81' Ίμπε), Στέρλινγκ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αντριάν, Ο'Μπράιεν, Κόλινς (74' Ντεμέλ), Ριντ, Κρέσγουελ, Σονγκ, Αμαλφιτανό (55' Νόουμπλ), Νόλαν, Ντάουνινγκ, Κάρολ (63' Κόουλ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΛΕΣΤΕΡ: 3-1
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ

Τριάδα έπιασε η Γιουνάιτεντ που κέρδισε με 3-1 τη Λέστερ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» απέκτησαν τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή του και δεν τον άφησαν ποτέ. Οι πρώτες προσπάθειες των παικτών του Φαν Χάαλ σταμάτησαν εξαιτίας του βοηθού που τους υπέδειξε σε αρκετές περιπτώσεις οφσάιντ, αλλά σε παρόμοια κίνηση δεν προέβη και στο πρώτο τέρμα των γηπεδούχων.

Ο Μπλιντ έβγαλε εξαιρετική πάσα για τον Ρόμπιν φαν Πέρσι και εκείνος στο πέσιμο (προήλθε από θέση οφσάιντ) άνοιξε το σκορ.

Τρία λεπτά αργότερα η Γιουνάιτεντ διπλασίασε το προβάδισμά της με τον Φαλκάο να ακολουθεί την φάση στην απόκρουση του Σβάρτσερ σε σουτ του Ντι Μαρία και να πετυχαίνει ένα εύκολο γκολ. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 3-0, αφού η προσπάθεια του Μπλιντ κόντραρε στον Γουές Μόργκαν και εκείνος χρεώθηκε το αυτογκόλ.

Στο δεύτερο μισό η Λέστερ έδειξε διάθεση να μην πετάξει λευκή πετσέτα παρά τα εις βάρος της δεδομένα, ωστόσο η Γιουνάιτεντ έκανε σωστή διαχείριση του αγώνα και θα μπορούσε να πάρει από νωρίς ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα.

Κάτι που ωστόσο δεν κατάφερε. Η υπεροχή της δεν της επέφερε άλλο τέρμα στην συνέχεια, αντ' αυτού η Λέστερ χάλασε το clean sheet με τον Βασιλέφσκι να σκοράρει στο 80' με το κεφάλι.

Στο 84' ο Ντι Μαρία έκανε εξαιρετική ενέργεια αλλά δεν κατάφερε να κάνει το 4-1.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Βαλένσια (77' Μάτα), Τζόουνς, Ρόχο, Σο, Μπλιντ, Γιανουζάι, Ντι Μαρία, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι (68' ΜακΝέιρ), Φαλκάο (81' Γουίλσον)

ΛΕΣΤΕΡ: Σβάρτσερ, Σίμπσον, Βασιλέφσκι, Μόργκαν, Ντε Λε, Ντρινκγουότερ, Κινγκ, Βάρντι (46' Καμπιάσο), Κράμαριτς (62' Ολμπράιτον), Σλουπ, Ουγιόα (62' Νιούτζεντ)

ΧΑΛ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 0-3
Γήπεδο: KG

Στις νίκες επέστρεψε η Νιούκαστλ που κέρδισε με 3-0 τη Χαλ μέσα στη έδρα της.

Στα πρώτα λεπτά ανήκαν στους γηπεδούχους που έφτασαν κοντά στο γκολ, ειδικά στο 19ο λεπτό με τον Φαμπρίσιο Κολοτσίνι να απομακρύνει πάνω στην γραμμή προσπάθεια του Ντέιβις από σέντρα του Ελμοχαμάντι.

Η προειδοποιητική βολή από τη Νιούκαστλ ήρθε στο 38' με τον Πέρεθ να στέλνει στην αγκαλιά του ΜακΓκρέγκορ χλιαρή κεφαλιά του και το σκορ άνοιξε στο 40'. Ο Ρεμί Καμπελά πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη Νιούκαστλ και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, που είδε την εστία της να παραβιάζεται πριν το φινάλε του πρώτου μισού αλλά και το τέρμα να ακυρώνεται αφού ο Ελμοχαμάντι έβαλε την μπάλα στα δίχτυα με το χέρι.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Σάμι Αμεόμπι πήρε την πάσα του Ραμίρες και την μετέτρεψε σε ένα πανέμορφο γκολ για το 2-0. Στο 52' ήταν σειρά του Ανίτα να απομακρύνει πάνω στην γραμμή, με τον Κολοτσίνι να την στέλνει κατά λάθος στο τέρμα του Κρουλ. Δώδεκα λεπτά αργότερα ο Κρουλ έδειξε τα αντανακλαστικά του κρατώντας το μηδέν και στο 78' ο Γιοάν Γκουφράν διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΧΑΛ: ΜακΓκρέγκορ, Ελμοχαμάντι, Ρόμπερτσον (71' Μπράντι), Ντέιβις, Ντόουσον, Χάντλστοουν, Λίβερμορ, Μέιλερ (56' Αλούκο), Ραμίρες, Γέλαβιτς, Ερνάντες (67' Ινς)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Γιάνμαατ, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Χαϊνταρά, Σισοκό, Ανίτα, Κόλμπακ, Καμπελά (72' Γκουφράν), Πέρεθ (82' Σισέ), Αμεόμπι

Keywords
μπριτζ, γκολ, τσελσι, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, κπρ, σθεναρή, βασεις, τοτεναμ, φορ, δραση, λιβερπουλ, αντ, κινγκ, νιουκαστλ, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, μιραλας, Ινδικοί χοροί, Καλή Χρονιά, Μις φαν ντερ ρόε, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, ξανα, νωχελικα, ας οψεται, εδρα, κοντρα, λονδινο, πιεση, αγκαλια, αγχος, αδυναμια, αμυνα, βαθμολογια, γκολ, γεγονος, γηπεδο, γρηγορης, δευτερο, διαστημα, δειχνει, διχτυα, δωδεκα, δοκαρι, διπλο, δωρο, ευλογια, εγινε, εδαφος, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ενεργεια, εν μερει, εμφάνιση, επρεπε, εστια, ζωη, υποθεση, λιβερπουλ, ημιχρονο, ηρεμα, κινηση, κινγκ, κοουλμαν, κπρ, λαθος, λευκη, μηδεν, μαρια, μυτη, νικη, νιουκαστλ, νολαν, ομαδα, οφσαιντ, ρολο, σεντρα, σιγουρος, συνεχεια, σειρα, σθεναρή, τουρτα, τοτεναμ, τρια, τσελσι, τιτλος, φαουλ, φοστερ, φορ, φορα, χερι, ψυχραιμια, αφεντικο, league, ομαδες, παιχνιδι, premier league, σωστο, τρελο, υπεροχη, ωραιο, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα