Έπεσαν Ηλυσιακός και Ίκαρος από την Α1

20:36 3/5/2014 - Πηγή: AEK365

Την ίδια στιγμή που ο Πανελευσινιακός έχανε εντός έδρας από τη Νέα Κηφισιά, ο Ηλυσιακός αυτοκτονούσε στο Ρέθυμνο και υποβιβαζόταν στην Α2 μαζί με τον Ίκαρο που γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.
Ήττα που... πανηγυρίστηκε ήταν αυτή για τον Πανελευσινιακό από τη Νέα Κηφισιά με 71-63 για την τελευταία αγωνιστική της Α1. Κι αυτό γιατί Ηλυσιακός και Ίκαρος Χαλκίδας δεν

εκμεταλλεύτηκαν το δώρο των νεοφώτιστων και υποβιβάζονται «πακέτο» στην Α2. Οι νικητές, με τη σειρά τους, στην παρθενική τους παρουσία στη μεγάλη κατηγορία τερμάτισαν στην πέμπτη θέση και στον πρώτο γύρο των play offs θα αναμετρηθούν με τον ΠΑΟΚ, που έχει πλεονέκτημα έδρας, σε μια σειρά που κρίνεται στις δύο νίκες και ξεκινά την Τρίτη στην Πυλαία.
Ο αδιάφορος ΠΑΟΚ νίκησε τον Ίκαρο 88-74 στην Πυλαία, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών και τον καταδίκασε σε υποβιβασμό, αφού οι Ευβοιώτες ήθελαν μόνο τη νίκη για να ελπίζουν, σε συνδυασμό αποτελεσμάτων για να σωθούν, ενώ ο «Δικέφαλος» είχε εξασφαλίσει την τέταρτη θέαση τη κανονικής περιόδου και θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ την ΑΕΚΝ.

Keywords
Τυχαία Θέματα