Έπεισε και μένει ο Τούντορ

10:53 12/2/2014 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες ο Φραν Τούντορ δοκιμάστηκε από τον Γιάννη Αναστασίου στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού με τον Έλληνα τεχνικό να μένει ικανοποιημένος με όσα είδε από τον 18χρονο Κροάτη μπακ χαφ και πλέον απομένουν τα τυπικά για να υπογράψει συμβόλαιο ο νεαρός ποδοσφαιριστής.
Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος

Νταμπίζας, βρίσκεται σε επαφή με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κροατίας προκειμένου η ΠΑΕ να λάβει χαρτί που να επιβεβαιώνει πως ο Τούντορ είναι ελεύθερος από την ΝΚ Ζάγκρεμπ.
Το μόνο που μένει να διευκρινιστεί είναι αν ο Τούντορ υπογράψει για 1.5 ή για 2.5 χρόνια αλλά το βέβαιο είναι πως μέχρι το καλοκαίρι θα κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της Νέων.
Ο Ντάνιελ Πράνιτς έχει από κοντά τον Τούντορ και σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ τόνισε: "Νομίζω ότι ο Τούντορ είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό παίκτη. Στον Παναθηναϊκό θα έχει την δυνατότητα να δουλέψει σκληρά και να βελτιωθεί και άλλο. Τον ξέρω από μικρό, τον είδα στις προπονήσεις για το τι μπορεί να κάνει και νομίζω πως είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού αυτός ο παίκτης".

Keywords
Τυχαία Θέματα