Επαγγελματική νίκη ο Αστέρας

17:00 26/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-3
ΓΗΠΕΔΟ: Γεντί Κουλέ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ι. Τοπούζης

Τις ευκαιρίες που είχε μετέτρεψε σε γκολ ο Αστέρας Τρίπολης και έφυγε με το «ροζ» φύλλο αγώνα από την Κρήτη. Η ομάδα του Στάϊκου Βεργέτη

επικράτησε με 3-2 του ΟΦΗ και έδειξε πως ξεπέρασε γρήγορα την βαριά ήττα από την Τότεναμ την Πέμπτη. Πολύ καλό το παιχνίδι με πολύ κακές άμυνες μιας και ότι πήγαινε στις δύο εστίες... έγραφε.

Οι Αρκάδες μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 10΄κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γιαννιώτα μέσα στη περιοχή του Λόρια. Ο Ουσέρο το μετέτρεψε σε γκολ και ο Αστέρας πήρε από νωρίς το προβάδισμα. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο δεν έδειξε να συνέρχεται από το γρήγορο γκολ της ομάδας της Τρίπολης και δεν απείλησε την αντίπαλη εστία. Αντίθετα, ο Αστέρας ήταν αυτος που είχε 1-2 καλές φάσεις, όπως στο 19' η διπλή ευκαιρία με Τσοκάνη και Ρόλε.

Οι Κρητικοί μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να γυρίσουν το ματς. Και ο Μιλιάζες με την έναρξη της επανάληψης πήρε το αίμα του πίσω για το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε. Με ωραία εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσα. Κάπου εκεί ο Αστέρας πάτησε ξανά γκάζι και με δύο γκολ «καθάρισε» το παιχνίδι. Και στα δύο μάλιστα τέρματα, ο Αστέρας «έσπασε» το τεχνικό οφσάιντ. Πρώτα στο 58' ο Μάσα μετά από πάσα του Ρόλε και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσοκάνης με κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα.

Ο ΟΦΗ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Γκιόργκι δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Έτσι, οι Κρητικοί προσγηώθηκαν απότομα μετά το μεγάλο διπλό στη Λεωφόρο, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει την καλή πορεία του στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και συνεχίζει με νίκες μετά το 1-1 με τον Παναιτωλικό τη προηγούμενη αγωνιστική.

ΟΦΗ (Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγε, Πετρόπουλος(64' Σισιτς), Τζορτζ(84' Λαμπρόπουλος), Ραζάκ(72' Απόνιο), Φερνάντεθ, Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Μουνάφο, Μάσα, Ουσέρο(46' Κυριακόπουλος), Μπαράλες, Ρόλε(81' Μπακασέτας), Γιαννιώτας.

Keywords
Τυχαία Θέματα