Επαφή Στρατούλη και Πάντζα με Ερασιτεχνική ΑΕK

17:07 13/7/2012 - Πηγή: AEK365

Συνάντηση του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κώστα Παπαδημητρίου με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Πάντζα και Δημητρή Στρατούλη, με θέμα το γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια είχαμε χθες. Στη συνάντηση, όπου το «παρών» επίσης έδωσαν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΚ Τζούλιος Συναδινός και Χρήστος Πιλάλης, ο πρόεδρος

της Ερασιτεχνικής άκουσε από τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τη δέσμευση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βοηθήσει την ΑΕΚ στο θέμα του γηπέδου. Μάλιστα, ο νομικός στο επάγγελμα, κ. Στρατούλης τόνισε ότι θα εξετάσει διεξοδικά το νομικό επιτελείο του κόμματος τόσο τους νόμους Γρανίτσα καθώς και την τροπολογία του Γιάννη Βούρου που πέρασε από τη Βουλή.

Πρόκειται για μία συνάντηση η οποία μπορεί να σημαίνει πολλά στο μέλλον... Αφενός γιατί πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ (δείγμα των προθέσεων που υπάρχουν), αφετέρου διότι είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ έστω και μέσω των δύο βουλευτών του δείχνει διάθεση να βοηθήσει την ΑΕΚ στο θέμα του γηπέδου.

Χαρακτηριστικά είναι κάποια παραδείγματα του παρελθόντος όπου η ΑΕΚ βρήκε τον ΣΥΡΙΖΑ απέναντί της: Θυμίζουμε ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και μέλος του δυναμικού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάλλιος αμέσως μετά την τροπολογία Βούρου με ανακοίνωσή του είπε ότι δεν θα περάσει.

Μία τροπολογία την οποία είχαν καταψηφίσει τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΚΕ, ενώ το ίδιο είχε συμβεί στη Βουλή, από τα συγκεκριμένα κόμματα, και με τους δύο νόμους Γρανίτσα.

Αν όλο αυτό σημαίνει αλλαγή πλεύσης από τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σημαντικό για την ΑΕΚ καθώς τόσο στο θέμα του γηπέδου της Ένωσης, όσο και του ΠΑΟ στον Βοτανικό, όπου πολίτες προσέφυγαν στο ΣτΕ με αποτέλεσμα να το μπλοκάρουν, είχαμε να κάνουμε με ανθρώπους που τάσσονται υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα