Νίκες για Ολ. Βόλου και Επισκοπή

18:23 30/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.- ΓΛΥΦΑΔΑ: 4-1

Ο Ολυμπιακός Βόλου στην πρεμιέρα επικράτησε 4-1 της Γλυφάδας, η οποία παρά το βαρύ σκορ, παρουσίασε καλή εικόνα.

Μάλιστα, οι παίκτες του Τάκη Γκώνια ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ, με ωραίο σουτ του Σμυρλή στο 19', ενώ προηγουμένως είχαν χάσει κάποιες μεγάλες ευκαιρίες. Η απάντηση των «ερυθρόλευκων» δεν άργησε και στο 30' ο Μπάρος ανέτρεψε καθαρά τον Ακόστα και ο διαιτητής Παναγιωτόπουλος

έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ολίσε ισοφάρισε και άρχισε η αντεπίθεση των γηπεδούχων. Στο 38' ο Μπρέσκα άγγιξε το γκολ, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 51' ο Σλοβάκος με σουτ έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ στη συνέχεια χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Στο 82' σκόρερ χρίστηκε και ο Κατσίκης, κάνοντας το 3-1. Στο επόμενο λεπτό ο Τζεχούα μπήκε στο παιχνίδι για τη Γλυφάδα και στα πρώτα δευτερόλεπτα έκανε φάουλ, με τον διαιτητή να του δείχνει, αυστηρά, την κόκκινη κάρτα. Το σκορ έκλεισε στο 88' ο Γιενκά με σουτ, για το 4-1, μέσα σε αποθέωση από τους φίλους των «ερυθρόλευκων.

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας, Ολίσε (57' Πινδώνης), Μπρέσκα, Ακόστα, Κατσίκης (87' Δεινόπαπας), Γκούρμα

Γλυφάδα (Τάκης Γκώνιας): Φερνάντες, Μπάρος, Δημακάκος (54' Γαλανόπουλος), Νατσούρας, Πίκον (83' Τζεχούα), Καμινιώτης, Γκέζος, Πορτίγια, Ευσταθίου, Σονγκό, Σμυρλής

ΕΠΙΣΚΟΠΗ- ΦΩΣΤΗΡΑΣ: 3-0

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε τις υποχρεώσεις της στην Football League η Επισκοπή, καθώς επικράτησε 3-0 του Φωστήρα στην πρεμιέρα.

Το παιχνίδι το περίμεναν πώς και πώς οι Ρεθυμνιώτες, καθώς πριν από 16 χρόνια είχαν εκπρόσωπο στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία με την παρουσία της ΕΑΡ και η Επισκοπή τους το... ανταπέδωσε με τον καλύτερο τρόπο.

Το ματς έγινε στο ΔΑΚ Γάλλου και περισσότεροι από χίλιοι φίλαθλοι έδωσαν το «παρών». Η κρητική ομάδα μπήκε δυνατά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 24' με την ατομική ενέργεια του Σουμπασάκη, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Μανουσάκης με απ' ευθείας χτύπημα φάουλ, διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Ωστόσο, στο 29' το «συγκρότημα» του Κώστα Ανυφαντάκη έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Βελονάκης είδε την άγουσα για τα αποδυτήρια με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς έκανε χειρονομία στον βοηθό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φωστήρας θέλησε να αντιδράσει, ωστόσο, στο 83' ο Μαρτσάκης βρήκε στην κόντρα, βρέθηκε απέναντι στον Μοσχονά, έβγαλε στον Δελήμπαση, ο οποίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Μανουσάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Σπαθάρας, Δελήμπασης, Πουλάκης (39' Σελινιωτάκης), Γκονζάλες, Βελονάκης, Σουμπασάκης (79' Μαρτσάκης), Τάντιτς (71' Τζέσι).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Ματάισεν): Μοσχονάς, Κάργας (68' Τασουλής), Εμέκα, Ανδρίκος, Κακαράς, Κουλιμπαλί, Μακρίδης (46' Σεχολάρι), Γιαννούλης (68' Λεοντίου), Παναγιωτόπουλος, Κιμανί, Βούζας.

ΚΕΡΚΥΡΑ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Γ.: 1-0

Πετυχημένη ήταν η πρεμιέρα της Κέρκυρας στη Football League, καθώς επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Στο ΕΑΚ Κέρκυρας βρέθηκαν περίπου 300 φίλαθλοι, αλλά είδαν τους Φαίακες να παλεύουν για τη νίκη και τελικά να παίρνουν το «τρίποντο». Στο 13' ο Μπαλντοβαλίεφ είχε κεφαλιά στο δοκάρι στην καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους, ενώ η Αναγέννηση Γιαννιτσών δεν απείλησε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν το πρέσινγκ και στο 77' ο Γκόμεζ με σουτ έκανε το 1-0. Στο 90' η Κέρκυρα άγγιξε το 2ο γκολ, αλλά το σουτ του Γυφτόκωστα σταμάτησε στο δοκάρι.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Ναγιάρ, Σουάνης (82' Γυφτόκωστας), Καραδέμητρος (56' Ανδρεόπουλος), Γκόμεζ, Κόντος, Μπαλντοβαλίεφ, Σίμιτς (70' Βλάχος), Κουτσόπουλος

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Αλέξης Αλεξίου): Κραβαρίτης, Κουρούπης, Χατζόγλου, Παλάσκας, Στεργίδης (84' Σιδηρόπουλος), Ματίας, Καράμπελας (73' Φοκά), Ιβανίδης, Μπαξεβάνος (90' Καρτάλ), Εμπάργκα,

Μοσχάκης

ΠΙΕΡΙΚΟΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: 0-1

Με «διπλό» πανηγύρισε την επιστροφή του στη Football League ο Απόλλων Καλαμαριάς, καθώς επικράτησε 1-0 του Πιερικού στην Κατερίνη.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, χωρίς πολλές φάσεις, ενώ προς το τέλος του πρώτου μέρους έπιασε βροχή, δυσκολεύοντας τους παίκτες των δύο ομάδων. Στη συνέχεια ο Απόλλων Καλαμαριάς ανέβασε στροφές και πίεσε για το γκολ, καταφέρνοντας να σκοράρει τελικά στο 87'. Ο Παντελιάδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Καπίας με κεφαλιά νίκησε τον Λαμπάκη, γράφοντας το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Λαμπάκης, Νίκου, Κρουσταλλέλης, Ιασωνίδης, Ν. Ιορδανίδης (56' Ντόικιτς), Αποστολίδης, Παπατόλιος (64' Στεφανίδης), Γ. Ιορδανίδης Γ., Καθάριος, Μανίκας, Κέρι (46' Ελευθεριάδης)

Απόλλων Καλαμαριάς (Ανδρέας Παντζιαράς): Καρατσιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Καπίας, Βέντσιος, Παρμαξίδης, Πέλκας (84' Παντελιάδης), Αθανασιάδης, Βλάχος (89' Μανουσαρίδης), Κουάντιο (65' Βέργος)

Keywords
Τυχαία Θέματα