Εντυπωσιακή η ΑΕΚ...

17:44 11/10/2014 - Πηγή: AEK365

Σε πολύ καλή κατάσταση έδειξε πως βρίσκεται η ΑΕΚ Κ20. Η ομάδα του Στέλιου Μανωλά, επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στα Σπάτα, με 4-0 του Αστέρα Τρίπολης. Η Ένωση απέδειξε για ακόμα μία φορά πως έχει πολύ ταλέντο και πως είναι ομάδα επιπέδου... Σούπερ Λίγκα μιας και ο Αστέρας είναι μία τέτοια και μάλιστα βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από 5 αγώνες. Ο προπονητής της Ένωσης, και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, έδωσε

χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος μιας και είδε πράγματα που δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις να «βγαίνουν» και στο χορτάρι.

Τα γκολ για την ΑΕΚ πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο οι Τσέλιος και Τζάθας, ενώ στην επανάληψη το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν οι Βλαχομήτρος και Κοντοές.

Η ενδεκάδα που ξεκίνησε ο κ. Μανωλάς σε σχήμα 4-2-3-1: Τσέλιος Θ., Βιδάλης, Μαρκοπουλιώτης, Κοντοές, Λίτσι, Καρβουνίδης, Γαλανόπουλος, Τσέλιος Η. , Βλαχομήτρος, Τζάθας, Αντωνίου ενώ ως αλλαγή πέρασαν στην επανάληψη όλοι οι ποδοσφαιριστές της Κ20.

Keywords
Τυχαία Θέματα