Ενθουσιασμένος ο Τζιακερίνι

13:39 26/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ιδανική θεωρεί την επιλογή που έκανε πριν από λίγες εβδομάδες να συνεχίσει την καριέρα του στη Σάντερλαντ, ο Εμανουέλε Τζιακερίνι.

Ο Ιταλός χαφ αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να αφήσει τη Γιουβέντους για τις «μαυρόγατες», αλλά και την εθνική Ιταλίας.

«Ήμουν πάντα οπαδός του αγγλικού ποδοσφαίρου, γιατί έχει φανταστικό στυλ. Οι οπαδοί είναι φανταστικοί και υπάρχει μεγάλος σεβασμός για την ομάδα τους, αλλά και τους αντιπάλους. Επίσης μετά

το παιχνίδι δεν υπάρχει η ίδια πίεση, σε αντίθεση με την Ιταλία όπου κάποιες φορές η πίεση οδηγεί σε διαφορετικές καταστάσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέρος του πλάνου που έχει ο προπονητής μας» τόνισε ο Ιταλός μέσος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα της εθνικής Ιταλίας:

«Ήρθα εδώ για να παίζω. Στη Γιουβέντους με καλούσε πάντα ο Μίστερ (σ.σ ο προπονητής του στην «σκουάντρα ατζούρα, Τσέζαρε Πραντέλι). Μίλησα μαζί του, του είπα ότι θα συνεχίσω στη Σάντερλαντ και μου ευχήθηκε καλή τύχη. Επίσης μου είπε ότι αν συνεχίσω να παίζω όπως ξέρω, δεν θα υπάρχουν προβλήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα