Ενθουσιασμένος ο Ντι Ματέο με την πρόκριση

11:46 16/4/2012 - Πηγή: AEK365

Για 11η φορά στην ιστορία της, η Τσέλσι θα βρεθεί σε τελικό Κυπέλλου Αγγλίας μετά το 5-1 επί της Τότεναμ στο "Γουέμπλεϊ" με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο να είναι κάτι παραπάνω από ευτυχισμένος με αυτή την επιτυχία.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Τσέλσι τόνισε: "Πιστεύω πως η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλά απόψε κάνοντας μια σπουδαία εμφάνιση. Όταν είσαι πίσω στο σκορ και το παιχνίδι φτάνει στο τέλος του, μπορεί να ανοιχτείς αλλά είμαστε ευχαριστημένοι που πετύχαμε τόσα

γκολ. Μας δίνει αυτοπεποίθηση. Είναι καλό να κρατήσουμε αυτό το θετικό μομέντουμ. Οι νίκες φέρνουν θετικό κλίμα στην ομάδα και αυτοπεποίθηση σε καθένα ποδοσφαιριστή".
Για την φάση με το γκολ του Μάτα που κακώς μέτρησε μιας και η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή, ο Ντι Ματέο δήλωσε: "Τελικά δεν πέρασε την γραμμή επομένως σε αυτή την περίπτωση εμείς ήμασταν οι τυχεροί αλλά πολλές φορές στα προηγούμενα παιχνίδια οι αποφάσεις ήταν εναντίον μας. Δεν βάλαμε μόνο δυο γκολ, βάλαμε πέντε οπότε δεν πιστεύω πως μετράει και πολύ".

Keywords
Τυχαία Θέματα