Ένταση στο ΔΣ!

22:52 5/7/2012 - Πηγή: AEK365

Για ακόμη μία φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο έδειξε το επίπεδο του και την... πραγματική του διάστηαση. Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν σήμερα το μεσημέρι στη διάρκεια του Δ.Σ. της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, για ακόμη μία φορά σε συνεδρίαση του. Αρχικά δημιουργήθηκε επεισόδιο ανάμεσα στον πρόεδρο της Καλλιθέας, Νίκο Σαλευρή και τον ομόλογό του, του Πλατανιά, Στέλιο Βαρουξάκη. Ο πρώτος κατήγγειλε τον δεύτερο ως υπεύθυνο που δεν προβιβάστηκε η Καλλιθέα μέσω των πλέι οφ, η μία απάντηση έφερε την άλλη και οι δύο άνδρες κόντεψαν να πιαστούν και στα χέρια, κάτι που

τελικά απεφεύχθη.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο της «μικρής» λίγκας, Σπύρο Καλογιάννη, με αφορμή τις διαιτησίες στα πλέι οφ, το γεγονός ότι δεν πήρε θέση, αλλά και για τη διατήρηση των νυν αθλητικών δικαστών. Ο Σπύρος Καλογιάννης προσπάθησε να τον καθησυχάσει, μέχρι που παρενέβη ο Πέτρος Θεοδωρίδης και έβαλε εκ νέου «φωτιά». Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής του επιτέθηκε φραστικά, ο ομόλογος του του Πανσερραϊκού του απάντησε και ο Αλέξης Κούγιας αποχώρησε.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, η βαθμολογία των πλέι οφ της Football League δεν επικυρώθηκε, καθώς η ΠΑΕ Καλλιθέα έχει καταθέσει ένσταση-καταγγελία και η διαδικασία μπλοκαρίστηκε μέχρι να αποφανθούν οι πειθαρχικές επιτροπές. Κατά τ’ άλλα, εγκρίθηκε ο διοικητικός απολογισμός με μειοψηφούσα την Παναχαϊκή, ενώ ο οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκε ομόφωνα, με τον Αλέξη Κούγια να έχει ήδη αποχωρήσει από το Δ.Σ.

Την επόμενη Τετάρτη 11/7, εξάλλου, η Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής θα συνεδριάσει εκ νέου για να επικυρώσει τη βαθμολογία των πλέι οφ της Γ’ Εθνικής και τους αγώνες μπαράζ για τον υποβιβασμό στη Δ’ Εθνική. Την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθεί στη λίγκα και απολογιστική Γενική Συνέλευση.

Η εκδίκαση της υπόθεσης της Παναχαϊκής και του Αλέξη Κούγια (παιχνίδια με Πλατανιά και Καλλιθέα) στην πειθαρχική επιτροπή της Football League, αναβλήθηκε για την Παρασκευή 6/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα